Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Nie przypominam sobie, aczkolwiek widzę, że gra tam mój ulubieniec Cassel, więc tym bardziej muszę obadać temat.
Mam wrażenie, że sam w sobie Vigo teraz nabrał wigoru ; ) z racji wieku i powagi, znam oczywiście gościa z innych filmów.
Miejmy nadzieje, że dopiero teraz posypią się propozycje, po tym co widziałem w Green Book, dla mnie to czołówka. Charakterny, wyrazisty, a do tego simpatico.
Film stary jak świat.
https://www.cda.pl/video/920594e: :twisted:

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
dtsdemo2019.jpg

Jest też na wodzie ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida zmartwiłeś mnie , bo to są nawyki dla niektórych osób w starszym wieku :- ) Za młody jesteś na zbieranie makulatury :)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Żebyś Ty lolek widział ile Piramida ma puszek z piwa, on nie zbiera na sprzedaż, to kolekcjoner jest. Ludzie mówią na osiedlu, że odkupuje komórki lokatorskie od sąsiadów:)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida ta makulaturę mogę z Tobą zbierać :)

Wczoraj obejrzałem Superflay powiem szczerze taki sobie nie licząc niektórych panienek i aut to w sumie nie ma na co oka zawiesić..

venomas200

New member
Bez reklam
A ja tymczasem oglądam Sex Education na Netflix.
Serial niby dla młodzieży ale ja się bawie dobrze oglądając.
Kupa śmiechu polecam

kaminskakl

Active member
Bez reklam
A ja tymczasem oglądam Sex Education na Netflix.
Serial niby dla młodzieży ale ja się bawie dobrze oglądając.
Kupa śmiechu polecam
Obejrzałem już. Polecam tak samo jak Big Mouth. Koniecznie z dubbingiem, bo się bardzo postarali.

Trochę w innym stylu, ale też świetny jest Nie ma jak w rodzinie :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
A'propos skosnookich. Za 5 tyg Songkran. Jak chcesz zobaczyc jak wyglada prawdziwy smigus dyngus, to w sam raz okazja. Moze i jakies heteroaeksualne Japonki, czy mniamnusne Koreanki trafisz. W "najgorszym razie" autohtonki. jeszcze za darmola sie napijesz. Caly kraj polewa sie woda, pije i tanczy. Razem z setkami tysiecy turystek z calego swiata jesli skosnookie Ci nie pasuja.. Ja na 4tyg jade wiec fajne miejscowki moge Ci pokazac... i do kina ledo-owego skoczysz i Whale sharka moze przytulisz Muai thai z bliska zobaczysz. Zbieraj dudki i daj znac jakby co

Ostatnia edycja:
Do góry