Kury zjadły całe ziarno w Hunter Killer. O takie UHD nam chodzi!ŻYLETA!
Lipa filmowa.Piramida.
Chyba faktycznie bedzie bez niespodzianek. patrzac na te nominacje.
mnie tego roku uwiodla Faworyta (Grek znowu znowu wtyrzepal cacuszko) i o dziwo animowany Spiderman. Zwlaszcza pierwsza polowa. czekam teraz na Zimna wojne i Roma No i oczywiscie na otwarcie nowego sezonu Alite ale no to to lece do kina Dolby Vision (ehnanced by Amnesia). Moze tez sie ktos chce wybrac w w polowie lutego do Holandii i zrobic przy okazji dobre piwko?
Lipa filmowa.
Po ile te azjatki ?
Dlatego ja też liczę na dobre kino daj znać jak obejrzysz..
Jeżeli lubisz ten gatunek filmowy to śmiało polecam Hunter Kiler. Nie jest to oczywiście Polowanie na Czerwony Październik, czy Karmazynowy Przypływ, ale jak najbardziej można obejrzeć, polecam.
Zaliczyłem "Pachnidło" na Netflixie.
Całkiem całkiem, jakiś taki inny, spokojny, kolorystyka, ujęcia, chłód, ale chyba głównie siedziałem przy nim z uwagi na jakość, zdecydowanie jest to dla mnie nr.1 jeżeli chodzi o 4K i ten serwis.
Niemal jak materiał demo. Nie widziałem na Netflixie nic lepiej wyglądającego (może nie widziałem wszystkiego, ale czołówka na pewno).
Dzisiaj byłem na Bambelbee w kinie. Moim zdaniem kolejna część Transformers dla małych dzieci, niestety nie otrzymamy klimatu pierwszych 3 części. Szkoda, w filmie jest masa efektów ale przydało by się coś jeszcze dla dużych chłopców, chyba wiecie o co mi chodzi.... To co zauważyłem to im nowsza cześć tym przekaz filmu zbliża się bliżej przedszkola...
No i jak ten Glass?Lipa to jest w tym watku.
Poszedlemdo kina na Glass.
Jestem sam na sali.WTF?!
Altered Carbon i Lost in space widziałeś?