Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Netflix się rozkręca widzę . Teraz taka obsada że nawe it Afleck tam poszedł nono.
A ja jadę Narcos Mexico. Całkiem fajny jak wszystkie Narcosy.

Dziś za to obejrzałem Venoma i jestem zawiedziony. Jeden z gorszych Marvelow ostatnimi laty. Efekty również mizerne. Już śmiesznie wygląda statek kosmiczny z pierwszej sceny.
Szkoda potencjał fajny ale sam scenariusz do doopy również. Jakieś takie głupie teksty i między dialogami potwierdzanie samemu sobie własnych tez. Straszny film wygląda jakby zbliżała się premiera i tydzień przed dopiero na szybko zaczęli kręcić ten film. A wcześniej ktoś zapomniał że trzeba to nagrać. Na siłę przedłużony do 90 minut i jeszcze kurna te dodatki na końcu. Dobrze że do kina nie poszedłem.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Do słabego Marvela dopisałbym Ant Man i Osa. No chyba że miałem słaby dzień jak to oglądałem. Ale Sicario pierwszy był chyba jednak lepszy. W jednym chyba jesteśmy zgodni. Słaby rok w filmy.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Moje trzy typy na filmy z 2018:
Kler
Sicario 2: Soldado
Bohemian Rapsody

Moze jeszcze MI Follout.

Generalnie bardzo slaby rok.

Z Sicario 2 jedyne co jest dobre to Plakat, ktorego nie mozna znalezc.

2 czesc ma sie nijak do 1 czesci. Jak dla mnie calkiem inne filmy.
W pierwsze czesci mamy bezlitosnego zabojce wynajetego przez rzad do zgladzenia kartelu.
W drugiej czesci mamy czlowieka, ktory chce uratowac dziewczynke.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida chciałem dzisiaj Godzillę wkleić, nie udało się.... :) Może jeszcze jakiś trailer będzie ... a jak nie to jeszcze trzecia część będzie :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
3 odcinek "Ucieczka z Dannemory" zaliczony.
Chyba najlepszy z obecnie dostępnych.
Oglądać, bo to jeden z lepszych seriali w tym roku.

Prrr....wróć, 4 odcinek jest lepszy.
Tak na marginesie, film jest na faktach z 2015r. tyle wiem i nic nie chce wiedzieć więcej.
Nie znam tej historii i nie wiem jak się zakończyła, więc bardzo proszę, żeby mi tu ktoś nie wystrzelił ze "spoilerem" ; )

venomas200

New member
Bez reklam
Do słabego Marvela dopisałbym Ant Man i Osa. No chyba że miałem słaby dzień jak to oglądałem. Ale Sicario pierwszy był chyba jednak lepszy. W jednym chyba jesteśmy zgodni. Słaby rok w filmy.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
W sumie troszkę tak. Ale Avengers z tego roku a uważam osobiście za świetną produkcję.

bokciu

Banned
Nie potrafię pojąc fenomenu tej produkcji...i ta średnia na Filmwebie na miarę arcydzieła. Ale byłem dzielny i dotrwałem do końca.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lepiej byś się wziął z Armanigiem za starsze i dobre produkcje,bo oglądacie nowe chałki jak leci :-D

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"WallStreet" z Douglasem, "True Romance" z całą śmietanką, "Gdzie jesteś, Amando", "Labirynt" i w końcu "Zaginiona dziewczyna" z Affleckiem parę dni temu, a to wszystko w ostatnim miesiącu, jeszcze Ci mało? ;)

Z nowych seriali, "Ślepnąc od świateł", a teraz "Ucieczka z Dannemory".
Jeszcze widzę kilka polecanych seriali na HBO których nie widziałem, będzie czas, to się obejrzy.

Jestem też gdzieś w połowie dokumentu "Być jak Warren Buffet" i za to byś się lepiej zabrał, a nie głupoty Ci w głowie ; )

venomas200

New member
Bez reklam
A ja oglądam Narcos i ten gość co grał Pabla w Narcos to wybitna realizacja bohatera.
Narcos Mexico też fajny ale te z Pablito lepiej trzymały w napięciu

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No ale jak ma się przekonać, że pozostałe 3/4 to chałki? Musi wpierw obejrzeć by wydać werdykt.

Przecież są w wypożyczalni w dziale "chałki" :-D

Ale po co, przecież Ci już mówiłem, że nie będę stał z Tobą w bramie cały dzień bo zimno, a Ty dalej swoje

Dawaj wyłaź.Mamy z Bubciem zayebiste jabole,to się ogrzejesz :-D

Zobaczmy co tam szykują.
Holy sh... :-D

The Godfather
Scarface
Ben Hur
Lawrence of Arabia
American Gangster

Do góry