Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bokciu

Banned
I nie można powiedzieć że jedna akcja w jakimś filmie mówi o tym czy jest dobry czy nie. Np ostatni Bourne. Cały czas akcja. To za dużo? Albo stary film, niepamiętam tytułu. Z Al Pacino i Robertem De Niro. Jeden policjant drugi złodziej. Ostatnia część filmu strzelanina w mieście jak uciekają z łupem. Efekty dźwiękowe też super. Jedna dobra akcja to też trzeba mówić że super film? Bez przesady.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Czyżbyś starał się tu sugerować, że "Gorączka" jest słabym filmem na tle szmirowatej "Eskorty"???

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Czyżbyś starał się tu sugerować, że "Gorączka" jest słabym filmem na tle szmirowatej "Eskorty"???
Nie. Film bardzo dobry. Dałem tylko przykład. Przynajmniej nastąpiło ogólne poruszenie w temacie. Zawsze to jakaś wymiana gustów.
bokciu - szmirowata "Eskorta". Taka krytyka jest ok? A jak ktoś ma inne zdanie to jest bee?

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Masz inne zdanie i tego sie trzymaj, bo to jest Twoje zdanie do którego masz prawo.. Tak jak inni mają mieć prawo do innego zdania w stosunku do tego filmu.. Luzik Kolego :) Nie ma co brać do głowy..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bo tak z filmami jest, że co dla jednego jest dobre to dla drugiego nie musi... ale najważniejsze w tym wszystkim jest fakt, aby swoim gustem nie oceniać innych gust, bo to dopiero jest do bani i to do kwadratu. Nie mówiąc o tym, że taka osoba sama sobie wydaje opinię jaką jest skoro film, muzykę itp ocenia pod siebie i tą miarą ocenia innych, którzy słuchają i oglądają coś innego. A to przecież sprawa indywidualna i komu co do tego, że ja coś lubię , albo nie... w końcu to ta konkretna osoba poświęca swoje pieniądze jak i swój czas na to aby coś obejrzeć czy też coś posłuchać. Polska to wolny kraj i trzeba umieć dać wszystkim żyć i pozwolić robić ludziom to na co mają ochotę.

Lolek,napisz do admina,aby powklejał ten tekst przed pierwszymi postami w kilku tematach :D

[youtube]g6eB0JT1DI4[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mam,ale to jeszcze trochę ;-)
226434_front.jpg

Teraz zastanawiam się nad Mowgli,bo The Nun raczej sobie odpuszczę.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Masz inne zdanie i tego sie trzymaj, bo to jest Twoje zdanie do którego masz prawo.. Tak jak inni mają mieć prawo do innego zdania w stosunku do tego filmu.. Luzik Kolego :) Nie ma co brać do głowy..
Jest ok. To co napisałeś wyżej a spodobało także Piramidzie to zgadzam się w stu procentach. Dlatego się dziwię że dziwi was moje inne zdanie. Na pewno nie chciałem nikogo obrazić. Tak działa Internet, nie widzimy twarzy i ciężko nie raz odczytać czyjeś intencje. Jest was tu trzech może pięciu stałych bywalców. Zgadzacie się ze sobą chyba 99%. Jak stare dobre małżeństwo. To tak nudno się zrobiło. Oczywiście tak żartobliwie. [emoji6]

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Mam,ale to jeszcze trochę ;-)
226434_front.jpg

Teraz zastanawiam się nad Mowgli,bo The Nun raczej sobie odpuszczę.
Tak z ciekawości pytam. Czemu Zakonnicę odpuszczasz? Słaby jest? Bo zabieram się do niego jakiś czas ale nie wiem czy się jeszcze do horroru nadaję.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jest ok. To co napisałeś wyżej a spodobało także Piramidzie to zgadzam się w stu procentach. Dlatego się dziwię że dziwi was moje inne zdanie. Na pewno nie chciałem nikogo obrazić. Tak działa Internet, nie widzimy twarzy i ciężko nie raz odczytać czyjeś intencje. Jest was tu trzech może pięciu stałych bywalców. Zgadzacie się ze sobą chyba 99%. Jak stare dobre małżeństwo. To tak nudno się zrobiło. Oczywiście tak żartobliwie. [emoji6]

Kolego nie masz co się tłumaczyć, film Ci się podobał i kropka, nikomu nic do tego.. Generalnie i nie tylko jest to moje zdanie powinno być więcej luzu w filmach jak i w muzyce. Niech każdy sobie ogląda co chce, jednemu się podoba, a innemu nie i dziwisz się jak inni reagują deko w inny sposób na to co Tobie się podoba. Myślę, że przyjdzie taki czas, że to się zmieni :)

A ludzie zawsze jak będą chcieli to się do czegoś przyczepią, kiedyś pisałem (zresztą nie raz) o wypowiedzi Gościa na temat filmu Wilk z WS - był wpis, że film mu się nie podobał, bo nie było w nim wilków.. i to właśnie świadczy o tym co powyżej napisałem..

Tylko jedną rzecz pamiętaj nie cytuj zdjęć , bo po pierwsze Admin potrafi dać za to punkty karne, a po drugie robi się bałagan, bo weź sobie wyobraź jak ja teraz kolejny raz zacytowałbym zdjęcie wklejone przez Piramidę :) rozumiesz ..

Marvela i DC górą :eek:k: ja jak włączam poraz enty spaider ciecia to moja Żona się zastanawia czy mnie do Tworek nie wyslac wkońcu :p

Podpowiem Ci jak urośnie Ci Twoje małe Słoneczko to będziesz miał prościej.. :) Mysle, że domyślasz się co mam na myśli...

PIRAMIDA - na razie w sieci różnie o tych "Maszynach" piszą - dwóch moich znajomych było i całkiem inaczej odebrali ten film :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida tylko co z tego ....:) A Meg oglądałeś ? Pewnie przeoczyłem :) bo nie wierzę , że Łysego byś nie obejrzał :)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No zacząłem oglądać i zacząłem przewijać ;)

Bos ty pjany pewnie byl, dlatego pamietasz urywki co 15minut.

Jaja sobie robisz :) taki słaby - poważnie się pytam... Ja czekam aż w tv się pojawi..

Pisalismy o tym filmie wczesniej.
Jak dla mnie film spoko. Jak dla mnie ta sama liga co Jurasic World a moze ciut lepiej.

Na seans w wydaniu TV akurat.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie mogę z Tobą Lolek ;)
Mam nadzieję, że nie mamy takich prokuratorów w Polsce (stwierdzenie retoryczne)

Jak ktoś cytuje moją wypowiedz w której wyrażam swoje zdanie nt. danego filmu i ktoś z tą opinią się nie zgadza, to ma prawo to robić czy nie?
Ma i może o tym pisać, wyrażając swoje odmienne zdanie i polemizować.
Ja nie mam nic przeciwko i generalnie mi to lotto.

Nie rozumiem tej hipokryzji ; )

Co do Zakonnicy, to chałka i tyle - dla mnie.

Savron

Well-known member
Bez reklam
Czy mi cóż pominęło , czy jednak mam racje?
Już koniec roku. Możecie mi podać z 3 filmy z tego roku , które waszym zdaniem można długo pamiętać. Mi nic do głowy nie przychodzi. 2018, to chyba najgorszy rok ,co do filmów. Nie mówimy o serialach i td.
Wasz spis , poproszę.

Do góry