Jest ok. To co napisałeś wyżej a spodobało także Piramidzie to zgadzam się w stu procentach. Dlatego się dziwię że dziwi was moje inne zdanie. Na pewno nie chciałem nikogo obrazić. Tak działa Internet, nie widzimy twarzy i ciężko nie raz odczytać czyjeś intencje. Jest was tu trzech może pięciu stałych bywalców. Zgadzacie się ze sobą chyba 99%. Jak stare dobre małżeństwo. To tak nudno się zrobiło. Oczywiście tak żartobliwie. [emoji6]
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Kolego nie masz co się tłumaczyć, film Ci się podobał i kropka, nikomu nic do tego.. Generalnie i nie tylko jest to moje zdanie powinno być więcej luzu w filmach jak i w muzyce. Niech każdy sobie ogląda co chce, jednemu się podoba, a innemu nie i dziwisz się jak inni reagują deko w inny sposób na to co Tobie się podoba. Myślę, że przyjdzie taki czas, że to się zmieni
A ludzie zawsze jak będą chcieli to się do czegoś przyczepią, kiedyś pisałem (zresztą nie raz) o wypowiedzi Gościa na temat filmu Wilk z WS - był wpis, że film mu się nie podobał, bo nie było w nim wilków.. i to właśnie świadczy o tym co powyżej napisałem..
Tylko jedną rzecz pamiętaj nie cytuj zdjęć , bo po pierwsze Admin potrafi dać za to punkty karne, a po drugie robi się bałagan, bo weź sobie wyobraź jak ja teraz kolejny raz zacytowałbym zdjęcie wklejone przez Piramidę

rozumiesz ..
Marvela i DC górą

k: ja jak włączam poraz enty spaider ciecia to moja Żona się zastanawia czy mnie do Tworek nie wyslac wkońcu
Podpowiem Ci jak urośnie Ci Twoje małe Słoneczko to będziesz miał prościej..

Mysle, że domyślasz się co mam na myśli...
PIRAMIDA - na razie w sieci różnie o tych "Maszynach" piszą - dwóch moich znajomych było i całkiem inaczej odebrali ten film