Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
MI Fallout obejrzałem i tak naprawdę pod względem technicznym niczym się nie różni od poprzednich części - to znaczy, obraz jest zapiaszczony w niektórych scenach znacząco, a pod względem dźwięku jest w mojej opinii zadowalająco, a Ci co mają atmosa pewnie jeszcze bardziej będą się cieszyć posiadając dodatkowe głośniki. Sam film również jest w podobnym tonie nakręcony co i wcześniejsze części i nie ma sensu zbytnio się rozwodzić, pod pewnymi względami może niektórym wcześniejsze części będą bardziej pasowały, innym nie… myślę, że tak ogólnie patrząc na tę ostatnią część, można napisać , iż Ci co lubią MI powinni być zadowoleni. Duży ukłon dla Tomka C., naprawdę podziwiam Go, że chce samemu angażować się w scenach akcji, bo w końcu mamy jedno zdrowie, a nie wspomnę o życiu. A jemu tak jakby lat nie przybywało na karku patrząc na sceny z tego typu filmów.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Oblicze Mroku (Look Away) - zaliczone
https://www.imdb.com/title/tt5834760/

Z cyklu "z braku laku" powyższa pozycja.
Mimo, że nie jest to nic ponad średnią, to mimo wszystko jest tu coś, co wyjątkowo lubię w kinie, ta "surowość" i sterylność która wyróżnia ten tytuł.
Warto rzucić okiem w wolnej chwili.

Posłuchałem, obejrzałem. Faktycznie niezły film, można poświęcić te kilkadziesiąt minut.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W C+ albo w HBO troszkę o tym filmie mówili i bardzo chwalili, plus dwie piosenki słyszałem z tego filmu i naprawdę robią wrażenie.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzymy,obejrzymy.

Niedługo do Króla Lwa dołączy koleżanka :wink:
GUEST_a360992d-ab7c-42a1-ace4-9f928e04f60a

Do góry