Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Trzeba obejrzeć jeszcze kilka aby podjąć decyzję.
Zostaje do zaliczenia - Narodziny Gwiazdy, Pierwszy Człowiek, Żle się dzieje w El Royale itd. Jest jeszcze tego trochę.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
A ja jednak postawię na
1. Avengers
2. Kler
3.Nie mam pojęcia
Te chyba jakiś czas będę pamiętać.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Armanig to już wiele razy pisaliśmy o tym, ja inaczej podchodzę do ocen filmów, bo nie chcę aby moim gustem ocenić gust kogoś innego.. a tym samym spowodować, że taka osoba może poczuć się, powiedzmy urażona.
Uważam , że jeśli mniej epitetów do ocen filmów będziemy przypisywać tym lepiej będzie to dla wszystkich, którzy mają inne zdanie o danym filmie niż my sami. Nie będę podawał przykładów, ale chodzi o to aby każdemu było miło bez względu czy film X dla tej osoby jest dobry czy też nie w stosunku do mojej oceny tego samego filmu. A dodając epitety może być różnie..

Ps. Narodziny gwiazdy też chcę obejrzeć.. zobaczy się jak dał radę B. Cooper...

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ale lepsze od Rekina w jeziorze :) :blagam:
Bos ty pjany pewnie byl, dlatego pamietasz urywki co 15minut.

Rzeczywiście słabo pamiętam.Może dlatego,że wcześniej wyzerowałem 12 takich dzbanków :grin:
https://www.youtube.com/watch?v=ZW46Rcuhqac

Niedługo...
47573242_1431155743681919_8447256100549427200_o.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Z Wodnym światem to u mnie jest ciekawa historia, bo generalnie film całkiem fajny, byłem na nim w kinie, ze dwa razy oglądałem w tv, a tego filmu nawet na dvd nie mam :)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Takie coś to akurat pode mnie. A i Afflecka lubię. I kolega z Narcosa też wporzo. Mam nadzieję że poza Netflix to dorwę.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
3 odcinek "Ucieczka z Dannemory" zaliczony.

Chyba najlepszy z obecnie dostępnych.
Oglądać, bo to jeden z lepszych seriali w tym roku.

Do góry