Owszem jestCzy to nie jest sprzeczne z ideą P2P?![]()
Owszem jestCzy to nie jest sprzeczne z ideą P2P?![]()
Pamiętasz takie programy jak Napster czy KaZaA? Czy komuś jest teraz żal że ich nie ma?![]()
Lubię cięte i trafne riposty - punkt dla Ciebie3.Wiesz,za prąd też się płaci przy ściąganiu![]()
Ale sama idea płacenia w internecie (portale, strony shellowe etc.) za dostęp do piratów jest dla mnie... lekko absurdalnaTak naprawdę spokojnie można kupić konto Netload na 3 miechy za 5 zł,trochę to się różni od kupowania filmów........
Kilkukrotnie powtórzone, zatem oficjalnie już chyba można ogłosić nowe motto na forum... :krol: :bober:Oczywiście mi to też lotto![]()
Nie ma Pacific Rim na BD, więc nie wiadomo, ale też czekamy, czekamy i też liczymy że zmasakruje kolumny KDA oglądał już ktoś Pacific Rim? Zmasakruje telewizor i głośniki?
Nie ma Pacific Rim na BD, więc nie wiadomo, ale też czekamy, czekamy i też liczymy że zmasakruje kolumny KD![]()
Choć już wprost nie mogę się doczekać BD Superman, Iron Man 3, StarTrek 2 ... auć, już mnie zabolało po portfelu, a to wszystko na przełomie wrzesień/październik![]()
2. Nie trzeba wszystkiego kupować jak leci ;P Można wypożyczać
Czy wiecie, że producenci pamięci masowych, nagrywarek, komputerów na mocy ustawy płacą już zaiksowi i dwum innym podobnym instytucjom?Poszukajcie w sieci kabaret.
Coś jak producent młotka powinien płacić za szybę którą tym młotkiem można zbić.
Uczciwość nie popłaca — Artykuły — Archiwum: CRN
Gdzie? VOD? BH padlo, a wypozyczalni osiedlowych jak na lekarstwo (przynajmniej u mnie w okolicy).
Posucha jest w tym temacie. Powinni zrobic wypozyczalnie na telefon, cos jak dowoz pizzy, dzwonisz i 20min masz film w domu.
Ktoś tu z kolegów, z nas, mających KD w domu chodzi do kina?1. Wiem, że nie ma na BD. Ale jak ktoś oglądał w kinie to może już mieć wyrobione zdanie co do efektów i dźwięku.
uooooo panie, myślę że by wyszło sporo taniej w MMNie mam co robic tylko do Arkadi jezdzic, dojazd, parkowanie, wedrowka na ostatnie pietro, przekaska w restauracji, ciuszek dla kobitki + wypozyczenie = kupno filmu w MM![]()
ssanie w weekend nie jest złe...ew. ssac![]()
Ktoś tu z kolegów, z nas, mających KD w domu chodzi do kina?:bober:
Oj tak. Jedna z moich ulubionych. Czasami odnoszę się do tej sceny, gdy ktoś chce na siłę coś poprawić lub ulepszyć co dobrze działa.Scena z odrywajacym sie fotelem w kapsule i ta nagla cisza... bezcenne wrazenie.