Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bokciu

Banned
508 już od kilku lat na rynku, a oni dalej katują poczciwą 407 demkę. Sentyment, czy cięcie kosztów na przeróbce nowego modelu? ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Mam nadzieję, że będzie troszkę efektów jak się zmniejsza mrówka :- ) i poziom nie gorszy niż miało to miejsce w pierwszej części..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pamiętacie swoją Studniówkę ? Jest mała różnica przynajmniej w stosunku do tego co było u mnie.. piękne czasy to były..

[youtube]pXb4pw_dqE&list=RD-pXb4pw_dqE&t=186[/youtube]

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Będą z niego ludzie, warto też wspomnieć o oprawie audio (czyli dla większość jej brak ; ) ) cisza czasem robi większą robotę, jak pierdyliard efektów, a jak coś zagra, to klimat kosą kroić.
Świetnie to wszystko wyważone i sugestywne.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Będą z niego ludzie, warto też wspomnieć o oprawie audio (czyli dla większość jej brak ; ) ) cisza czasem robi większą robotę, jak pierdyliard efektów, a jak coś zagra, to klimat kosą kroić.
Świetnie to wszystko wyważone i sugestywne.

Czyli innymi slowy Ostatnie Trzepanie mlodego Grecka Ci przypasilo.
Wlasciwie to juz przedostatnie, bo jego nastepny film juz skonczony. Tymczasem polecam wrocic do Lobstera.

Ostatnia edycja:

bokciu

Banned
Klimat wybitny, zresztą Kieł czy Lobster, jechały z tego samego klucza. Końcowa scena z "wyliczanką", trąciła nieco dziecinadą oraz naiwnością, ale jako całość wypada dobrze i na podobnym poziomie co dwa powyższe.

bubafat - Sweet Virginia - przyzwoicie. Ciężki klimat, ślamazarna akcja i niepewność która towarzyszy temu wszystkiemu. Mimo to, myślę że warto zobaczyć...Tylko Brenthal jakiś niemrawy i bez ikry, zupełne przeciwieństwo Punishera.

P.S.
Co do ciszy...Haneke wszystkie swoje filmy buduje na braku muzyki, a jakie są świetne.

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida wrzucał jakiś zwiastun tego filmu, ale chyba ten jest dłuższy...
[youtube]o01KV0aaSKo[/youtube]

Ktoś wybiera się do kina ?

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
MI do kupienia na 100% - bardzo lubię te filmy i szalonego Tomka :- ))

A ja coś takiego znalazłem, może w tv byłoby warto obejrzeć..

[youtube]oz-XiYNCo7o[/youtube]

i drugi trailer

[youtube]O2rwPnp5Ukw[/youtube]

[youtube]Zxag9p-63RU[/youtube]

Ostatnia edycja:
Do góry