Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Czyli zasadniczo się zgadzamy, z tą różnicą, że u mnie oczko niżej i ni grama więcej ; )
Natomiast podtrzymuję to co myślę o roli Keanu, zwyczajnie nie pasował mi tam.
Uważam, że nie powinien się rozdrabniać w takich produkcjach. Już i tak jego kariera nie specjalnie się rozwija (czyt. nic specjalnego), ale po Wicku całkiem fajnie wypłynął, a tu proszę...

To chyba lepiej coś lepszego zrobić w tym czasie :wink:

Ale rozwiń myśl Piruś ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Wczoraj o ile dobrze pamiętam na "Twicie" jakaś osoba przyznała jedną gwiazdkę dla filmu Wilk z WS,
ale dlaczego dała tylko jedną gwiazdkę, jak myślicie ? Bardzo proste myślenie miała osoba - dlatego, że nie było w filmie żadnego wilka jakoby to tytuł miał sugerować :) ale to jeszcze nic, kilkadziesiąt procent ludzi przyznało, że to była pomocna informacja dla nich :- ) Także życie jest piękne. :)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Saron! Maładiec!
Znalazłem Jay Fai Kaa - 70-łatkę smażącą w goglach najlepszego omleta krabowego w Bangkoku, o której kiedyś zapodałeś zajawkę. Nie na żywo wprawdzie, bo w filmie, który mogę śmiało polecić - Somebody Feed Phil (2018). To seria Netflixa o street foodzie, na luzno/wesolo.
Wciągnąłem właśnie 3 odc i żałuję że muszę iść spać, bo dobrze się zapowiada.
A dziękuje Panie, dziękuje. Ja mam dosyć tej branży na co dzień:twisted: Nie oglądam tej tematyki. A pro-po: Ty z ciekawostki takie tematy oglądasz czy też zawodowiec od kitchen? :)
Nie, pełne zaskoczenie. Carreya odkryłem po seansie ; )
Sam film, no cóż. Ja optuje za oceną 5/10.
Nie za wysoka ocena na ten szrot?:p
Wczoraj o ile dobrze pamiętam na "Twicie" jakaś osoba przyznała jedną gwiazdkę dla filmu Wilk z WS,
ale dlaczego dała tylko jedną gwiazdkę, jak myślicie ? Bardzo proste myślenie miała osoba - dlatego, że nie było w filmie żadnego wilka jakoby to tytuł miał sugerować :) ale to jeszcze nic, kilkadziesiąt procent ludzi przyznało, że to była pomocna informacja dla nich :- ) Także życie jest piękne. :)
Piramide nikt nie widział? Nie przebiegał tutaj , przez forum? :razz:

bokciu

Banned
Chai Dan Zhuan Jia (2017) - Filmweb

Kolejne potwierdzenie, że jak Chińczycy maczają w czymś swe rączki, to można się spodziewać rewelacyjnej jakości video.
Jeśli ktoś ma ochotę na odskocznię od amerykańskich produkcji, nie powinien być zawiedziony - niezły akcyjniak z "właściwym" zakończeniem.

Dingo

Member
Udalo mi sie wczoraj obejzec 'Only the Brave' . Calkiem udany tytul, chociaz nie jest to film z mnostwem efekciarskich scen jakie widzielismy chociazby w 'Backdraft'. Choc spodziewalem sie wiecej 'akcji w ogniu' to oglolnie zaliczam fim do wartych obejzenia. Sporo fajnych ujec dzikiej przyrodu zachodu USA i final tez dobry (wyciskacz lez). Spokojnie daje mu 7/10.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie zastanawialiście się gdzie się podział Cap? Może gra w filmie? Wydaje mi się że minął mi w tym klipie. ;)

[YouTube] yKqUf9iwEic[/YouTube]

Na poważnie. Zerknijcie na więcej klipów z kręcenia tego filmu. Hollywoodzki rozmach.

Ostatnia edycja:
Do góry