Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wyreguluj wizję.Mam 152 cm wzrostu i ważę 47 kg :D
A nosisz stringi?

Wprawdzie oglądałem tylko jeden odcinek ale chyba nie zaryzykuje duzo, polecając zaocznie nowa pozycje. Netflix udostępnia nowy serial dokumentalny Alexa Gibneya (kto nie kojarzy niech wygoogluje) Dirty Money. Pierwszy odcinek dotyczy afery VW z silnikami diesla.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wprawdzie oglądałem tylko jeden odcinek ale chyba nie zaryzykuje duzo, polecając zaocznie nowa pozycje. Netflix udostępnia nowy serial dokumentalny Alexa Gibneya (kto nie kojarzy niech wygoogluje) Dirty Money. Pierwszy odcinek dotyczy afery VW z silnikami diesla.

Jestem już po 3 odcinku. Nie porwał mnie, ale jest ok. Ot, typowy dokument.
Pojawiła się też ciekawa seria "Baronowie narkotykowi" (z tym, że pierwsze 2 odcinki najlepsze).
Niby nic, historie każdy już zna, ale całkiem dobrze się ogląda (też dokument).
Szczególnie, że pierwszy porusza historię Pabla, drugi - jako uzupełnienie Cartelu z Dali.
W kontekście serialu który oglądaliśmy, warto zaliczyć.

Świetnie też zapowiada się serial "Grzesznica" z Jessicą Biel, już Bokciu wspominał.
Jestem w połowie drugiego odcinka i ciągnę dalej.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
A ja obejrzałem Morgan - chyba jednak liczyłem na coś lepszego, raz można obejrzeć, ale szału ten film nie robi.

venomas200

New member
Bez reklam
A ja obejrzałem Morgan - chyba jednak liczyłem na coś lepszego, raz można obejrzeć, ale szału ten film nie robi.
Ja nie dałem rady tej pozycji. Przerwalem bo już.mnie wynudzil.
Wczoraj obejrzałem Listy z Iwo Jimmy. Nuda nuda. Niby ludzkie dramaty i wewnętrzną bitwa ale nuda straszna.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Przed chwilą z dzieciakami obejrzałem najnowsze Smerfy, ale powiem, że co kolejna odsłona tej bajki to chyba mniej śmieszna jest za każdym razem..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Świetnie też zapowiada się serial "Grzesznica" z Jessicą Biel, już Bokciu wspominał.
Jestem w połowie drugiego odcinka i ciągnę dalej.

Zaliczone, bardzo przyzwoity serial.
Z najbardziej oczekiwanych czekam już tylko na drugi sezon "Ozark".
Po Breaking Bad, chyba drugi najlepszy serial jaki dane mi było oglądać na Netflixie.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ozark zalaczylem na probe, doszedlem do momentu zakupu restauracji delfina czy jako tam i dalem na luz. Jakis ten serial taki niedorobiony....

Ciezko juz mi cos dobrego znalezc na Netflixie... postucha sie jakas zrobila z filmami. Jakis film akcji by obejzal.

Baronowie narkotykow obejzalem 2 odcinki i w sumie powtorka z serialu. Widac ze bardzo postarali sie ze serialem, skoro wywiady i informacje pokrywaja sie.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W serialu z Pablem gość da się lubić, a w dokumencie dopiero wychodzi co to za typ pomylony był. Widziałem chyba wszystkie dokumenty o narko baronach i w sumie nic nowego, ale dobrze się ogląda. Mnie bardziej interesował kartel z Dali.
Pełnometrażowe filmy od Netflixa generalnie słabe, ale seriale już bardzo ok.
Spora też różnica w ofercie Netflixa PL vs UK, widziałem za granicą biblioteke i bardzo ciekawe tytuły, nawet te starsze.
Ozark za to mistrzostwo, dla mnie bomba.

bokciu

Banned
Od tygodnia czeka. Podchodzę jak do jeża, ale Twój wpis przechylił szalę i chyba dzisiaj obejrzę. :)

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Od tygodnia czeka. Podchodzę jak do jeża, ale po Twój wpis przechylił szalę i chyba dzisiaj obejrzę. :)

Ja sie pytam Ciebie o zdanie. Sam nie widzialem jeszcze, mam taaakie zaleglosci - 5 filmow w kinie czeka, a mam szanse na 2, jesli tylko znajde czas. W domu sytuacja przedstawia sie "5x gorzej".. Dlatego pytam, bo cos trzeba wybrac. A ze mam slabosc do Bernthala i Imogen Poots i wszystkich czulych twardzieli swiata (poza Piramida), to kiedys zapamietalem trailer.

Henry

Active member
Bez reklam
Piramida,
Pytałeś kiedyś o Europę... muszę namierzyć to:
[youtube]CIqNr-ZQK78[/youtube]

ps. Ozark też mi nie podszedł, kompletnie mnie nie wkręcił

Ostatnia edycja:

bokciu

Banned
Ja sie pytam Ciebie o zdanie. Sam nie widzialem jeszcze, mam taaakie zaleglosci - 5 filmow w kinie czeka, a mam szanse na 2, jesli tylko znajde czas. W domu sytuacja przedstawia sie "5x gorzej".. Dlatego pytam, bo cos trzeba wybrac. A ze mam slabosc do Bernthala i Imogen Poots i wszystkich czulych twardzieli swiata (poza Piramida), to kiedys zapamietalem trailer.

Hmmm...No to mam zagwozdkę. Odebrałem to jako polecajkę, a teraz...No cóż, słowo się rzekło, więc zobaczę co to warte. Tak po prawdzie mówiąc, to właśnie z powodu Brenthala, zainteresowałem się tym filmem.

Do góry