Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Sezon filmowy 2018 otwarty. Wprawdzie pozycja przynalezy do 2107r, ale z racji dzisiejszego otwarcia, to pierwszy film ktory w tym roku obejrzalem w kinie. Molly's Game.
Debiut rezyserski A.Sorkina.
Tak tego Sorkina, ktory co napisze scenariusz, to dostaje nominacje albo nagrode. Nie jest to bynajmniej ironia, bo e Charlie Willson's War, Social Network, czy Steve Jobs, naleza do moich ulubionych filmow. Jeszcze kilka dni temu, obejrzalem z corka Ludzi Honoru, aby na koncu dowiedziec sie, ze to rowniez jego scenariusz.
Krotko. Choc film imho nie prezentuje poziomu Social Network, czy Steve Jobs, seans zaliczam do udanych i bez watpliwosci moge polecic go uwadze wszystkim amatorom filmu.

Savron

Well-known member
Bez reklam
A ode mnie recka Dunkierki ;)
Mi weszła ładnie - z tego co pamiętam, Was raczej nie zachwyciła. Mimo wszystko zapraszam do lektury :)

Dunkierka - recenzja filmu i wydania Blu-ray [opakowanie plastikowe] - Filmozercy.com [emoji378][emoji95]

Melduję , Panie: przeczytano. Ocena dla recenzji: 5;-). Dziękujemy.

Bubafat, wiesz kto to jest? :D Porąbało ich już konkretnie.
Jeszcze trochę i bakłażan trzeba będzie nazywać "cukinia pochodzenia Afrykańskiego":D
Achilles , serial HBO:D Grecja w smutku.:hihi:

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja wczoraj obejrzałem:
Siedem minut po północy (2016) - Filmweb

Myślałem, że to zupełnie inny film będzie, ale naprawdę polecam obejrzeć bo to kolejna pozycja, która pozwala przewartościować sobie swoje życie i co w nim jest ważne. A jeszcze ze 3 filmy + koncert nagrałem w czasie mojej nieobecności więc mam nadzieję, że coś będzie warte obejrzenia z tego co się nagrało.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A Monster Calls to jeden z moich ulubionych filmow 2016r.
Trzeba przyznac, ze Bayona ma poki co dobra passe - Orphanage i Impossible, to tez niezapomniane filmy. Troche mnie martwi Jurassic World. Letnie blockbustery, z trzycyfrowym budzetem, do tego z parokrotnie ogrzewanym kotletem, jako motyw przewodni ( tu zdaje sie jedyny), to raczej proba charakteru, niz talentu, z ktorej miejmy nadzieje rezyser wyjdzie obronna reka.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na dniach do kin chyba ten film będzie wchodził, myślę, że jest to pozycja do obejrzenia.

[Youtube]eN3LLVUa8uc[/Youtube]

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Na dniach do kin chyba ten film będzie wchodził, myślę, że jest to pozycja do obejrzenia.

[Youtube]eN3LLVUa8uc[/Youtube]

Lolek. Jakis przydymiony jestes jeszcze. Paliles choinke? ;)
Film mozna zobaczyc w polskich kinach od wczoraj. Wspomnialem o nim zreszta wczoraj.

Za to kryzys wieku sredniego po polsku wyglada zachecajaco. Obawiam sie, czy nie wszystkie gagi pokazali w trailerach
[youtube]Nr1ZtM--opw[/youtube]

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W moim kinie :) grają bodajże od piątku.. Choinki palić nie paliłem, ale piweczko z góralami popijałem .. :)
A w razie czego na odymienie można sobie zapuścić..

[youtube]rWGIPnOzmAs[/youtube]

Ostatnia edycja:

venomas200

New member
Bez reklam
Ta Natalia to wyborna dupa.
Wczoraj obejrzałem Atomic Blonde i z czystym sumieniem 7 mogę postawić. Dramatu nie było oceny na Filmweb zaniżone pewnie przez młodą publiczność którzy nie pamiętają tamtych trudnych czasów

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Do góry