Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jak obraz i dźwięk będzie na porównywalnym poziomie to duża jest szansa, aczkolwiek Ci co lubią fizyczne nośniki dalej i tak będa kupować. Tak myślę. To podobnie jak z muzyką.. zawsze bedą Ci ci kupią płytę cd czy winyla.

venomas200

New member
Bez reklam
A ja obejrzałem Pole Minowe. Ciężka tematyka jak zawsze w filmach o wojnie. A sam film wart obejrzenia.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

wucash

Active member
Bez reklam
Logan Lucky - kategoria komedia sensacyjna, ręka Soderbergh'a odczuwalna :) przyjemny, bez większych zastrzeżeń, można sie pośmiać.
Super Dark Times - dramat/thriller o dojrzewaniu, duży plus za subtelny klimat początku lat 90-tych.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W związku z powyższym, że nie ma nigdzie założonego wątku z życzeniami świątecznymi (zapewne Admin jutro to zrobi) ale wielu z nas będzie zupełnie czym innym zajęta niż wchodzeniem na forum w dniu jutrzejszym.....

To dlatego dzisiaj chciałbym wszystkim złożyć zdrowych, wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie tych co kochacie i Was kochają. A w związku, że ja wyjeżdżam w drugi dzień w góry również chciałbym życzyć Szczęśliwego Nowego Roku - oby nie był gorszy niż obecny, a najlepiej żeby był lepszy w którym spełnią się Wasze i Waszych rodzin marzenia.

Jeszcze raz wszystkiego dobrego KOLEŻANKI i KOLEDZY !!!! :bober:

[youtube]AFvRf8PfpKw[/youtube]

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dzięki.
Ja również życzę wszystkiego wymarzonego,w tym kozackich filmów :grin:

Hed-Rather-Watch-TV-Than-You.gif

Spokojnie,tego też dużo życzę :wink:

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Te kopie promujące pod Oscary mogliby
przynajmniej na BD wypuszczać,a nie w jakimś DVDScr :wink:

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Bright sam w sobie nie byłby zły, gdyby nie odpłynęli gdzieś w połowie.
Szło to wszystko w dobrym kierunku, bez zbędnych ceregieli, no, ale potem, to już różdżki i inne cuda. W ogólnym rozrachunku - średniawka, ale dobrze było Willa zobaczyć.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dziś mam nadzieję zaatakować "To", zobaczymy co to warte ;)
Obejrzałem też na Netflixie "Circle", nie pisałbym nic, bo nie warto strzępić klawiatury, ale jak patrzę na FW na ocenę, to ręce i nogi opadają:
Circle (2015) - Filmweb
Toż to gniot pierwszego sortu, max 3/10.
No i weż tu się sugeruj jakimiś ocenami.

Savron

Well-known member
Bez reklam
Tak to jest jak się ogląda nowości :mrgreen:

QQQQQ, małpy w lasie:blagam: Bananowym :blagam: Z kałachami i granatnikami. :blagam:
Z wujkiem i mała dziewczynką :blagam: Wujek-pedofil i banda małp ratują świat od zwariowanego oficera wojsk lądowych.Miodzio.
A ja to oglądam.!! Piramida ratunku. Chyba to już koniec. Diagnoza: pacjent zszedł. ZED, zszedł, Ra, pacjent zszedł. Amin.

Do góry