Jak obraz i dźwięk będzie na porównywalnym poziomie to duża jest szansa, aczkolwiek Ci co lubią fizyczne nośniki dalej i tak będa kupować. Tak myślę. To podobnie jak z muzyką.. zawsze bedą Ci ci kupią płytę cd czy winyla.
Logan Lucky - kategoria komedia sensacyjna, ręka Soderbergh'a odczuwalna przyjemny, bez większych zastrzeżeń, można sie pośmiać.
Super Dark Times - dramat/thriller o dojrzewaniu, duży plus za subtelny klimat początku lat 90-tych.
W związku z powyższym, że nie ma nigdzie założonego wątku z życzeniami świątecznymi (zapewne Admin jutro to zrobi) ale wielu z nas będzie zupełnie czym innym zajęta niż wchodzeniem na forum w dniu jutrzejszym.....
To dlatego dzisiaj chciałbym wszystkim złożyć zdrowych, wesołych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie tych co kochacie i Was kochają. A w związku, że ja wyjeżdżam w drugi dzień w góry również chciałbym życzyć Szczęśliwego Nowego Roku - oby nie był gorszy niż obecny, a najlepiej żeby był lepszy w którym spełnią się Wasze i Waszych rodzin marzenia.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego KOLEŻANKI i KOLEDZY !!!! :bober:
Do tych którzy nie widzieli - polecam.
Bardzo dobra pozycja. Raptem osiem odcinków po 40 min, dobrze się ogląda. Historia na faktach, a postać unabombera - bardzo intrygująca i świetnie zagrana.
Bright sam w sobie nie byłby zły, gdyby nie odpłynęli gdzieś w połowie.
Szło to wszystko w dobrym kierunku, bez zbędnych ceregieli, no, ale potem, to już różdżki i inne cuda. W ogólnym rozrachunku - średniawka, ale dobrze było Willa zobaczyć.
Dziś mam nadzieję zaatakować "To", zobaczymy co to warte
Obejrzałem też na Netflixie "Circle", nie pisałbym nic, bo nie warto strzępić klawiatury, ale jak patrzę na FW na ocenę, to ręce i nogi opadają: Circle (2015) - Filmweb
Toż to gniot pierwszego sortu, max 3/10.
No i weż tu się sugeruj jakimiś ocenami.
Chociaż jeden docenił to wybitne dzieło.
"Płaneta Małp" oglądałeś? Wybitne kino. Ja pie...ę , któż to ogląda? Ja! JA!
Idę zastrzelić się. Żegnaj Piramida i spółka.
QQQQQ, małpy w lasie:blagam: Bananowym :blagam: Z kałachami i granatnikami. :blagam:
Z wujkiem i mała dziewczynką :blagam: Wujek-pedofil i banda małp ratują świat od zwariowanego oficera wojsk lądowych.Miodzio.
A ja to oglądam.!! Piramida ratunku. Chyba to już koniec. Diagnoza: pacjent zszedł. ZED, zszedł, Ra, pacjent zszedł. Amin.