Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Obejrzałem właśnie Symetria. Pierwszy raz i to Yotutube. Przez przypadek trafiłem na linka. Masakra klimat świetnie oddany obraz. Grypsujesz ?

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

bubafat

Well-known member
Bez reklam

gallery-1498494768-screen-shot-2017-06-26-at-173650.jpg

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Atomic Blonde obejzany...

No pany.... tak "wykwintnego" audio praktycznie w calym filmie to jeszcze nie slyszalem. Dts : x robi mega swietna robote. Nie ma tu efektow jak z SW czy w GITS, muza jest na tym samym poziomie co Baby Driver. Ale calosciowo jest kapitalnie.

Powiem tak, jezeli chodzi o audio to jestem mega zadowolony i chyba smialo moge dac 9,5/10. Efekty delikatne, swietnie wywazone, echo, przejscie doslownie wszystko gralo tak jak nalezy. Dla mnie chyba numer jeden pod tym wzgledem.

Fabula, jest ok. Troche za duzo tych walk wrecz, bo ile mozna dostawac w leb z twardych przedmiotow i ciagle wstawac. Ale niech im bedzie. Ma to byc luzne kino akcji.

Calosciowo film smialo moge ocenic na 7.5/10 - wart obejzenia i pewnie ze znajomymi obejze go jeszcze raz lub dwa.

Ps.
A tak odwlekalem ogladanie tego bo bylem przekonany ze to jakis marveloswski gniot lub cos w ten desen. Trailerow nie ogladalem.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
The Snowman na wodzie.Ciekawe,czy taki słaby jak opisują... ;)

Wez nie marnuj czasu.

Tymczasem wlasnie wrocilem z Wszystkich pieniedzy swiata.
Najlepszy z calego filmu jest oczywiscie trailer. Ale historia JPG szokujaca. Obsadzenie K.Spaceya nasuwa sie automatycznie na mysl. Szkoda, ze go pogonili, bo po F.Underwoodzie, jego postac JGG dostalaby "+100 proc do many".

venomas200

New member
Bez reklam
A ja dziś na Anal+ obejrzałem całkiem przypadkiem Autopsja Jane Doe.
I powiem tak mega zaskoczenie in plus. Film trzyma napięcie i fajnie się to ogląda. Polecam

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Do góry