To jakaś popierdółka robiona z WEB-DL (dla porównania specjalnie zassałem wersje od EVO/FGT...).
Swoją drogą,jak można to oglądać w takiej jakości ?
Nawet Armanig się oduczył![]()
"Mumia" z Cruisem zaliczona
Mumia (2017) - Filmweb
Chyba jednak nie
To jakaś popierdółka robiona z WEB-DL (dla porównania specjalnie zassałem wersje od EVO/FGT...).
Swoją drogą,jak można to oglądać w takiej jakości ?
Nawet Armanig się oduczył![]()
"Mumia" z Cruisem zaliczona
Mumia (2017) - Filmweb
A nie mowilem..
Ostatecznie wedlug mnie Tomek nie wypadl az tak zle , ale zdecydowanie nie byl to film dla niego .
A sam film ? - a czegosz spodziewac sie wiecej od "mumii" ...
... ja kupie najwyżej za 50% odsprzedam - trudno.. a chętnych za taką cenę będę miał :- )
Nieee! U CiebieAle z zagranicy zamawiasz?
P.S.
Ja tam wierze w religię![]()
Slyszales o projekcie Illustrus?
Oglądałem ostatnio Shot Caller. Mało znany film z więziennymi klimatami. Podobnie jak Felon raczej nie będzie u nas premiery w kinach. Trafiłem na niego dzięki rekomendacji Hataków i muszę przyznać, że ciekawy film. Jamie z Gry o Tron w roli głównej![]()
P.S.
Ja tam wierze w religię![]()
Enocyl ma klopoty z pamiecia, bo anonsowal juz ten film, pewnie po tym jak obejrzal film z BD, tak jak ja, 27 lipca."Shot Caller" już polecałem kilka stron wcześniej, b.dobra pozycja.
Wczoraj natomiast skusiłem się na "El Chapo" (Netflix).
Bardzo barwna postać. Gdyby ktoś nie znał typa, to już informuje - Baron narkotykowy.
Piramida na pielgrzymce, o ludzie...![]()
Polska to wesoły kraj.
Damn! Za dużo postów tłuczecie i nie nadążamEnocyl ma klopoty z pamiecia, bo anonsowal juz ten film, pewnie po tym jak obejrzal film z BD, tak jak ja, 27 lipca.
![]()
Twoja rekomendacje tez raczej bylo ciezko przegapic.
To chyba najslynniejsza ucieczka z wiezienia nowoczesnych czasow, ze wzgledu na tunel dlugosci 1,5 km, jaki mu w tym celu wykopali
[youtube]5nIwmSMVh8Y[/youtube]
[youtube]9LSfhCv5e98[/youtube]
U nas bylo glosno, jak go pozniej zlapali
[youtube]ljt7KbFv35g[/youtube],
bo stalo sie to jakis czas po tym Sean Penn (zawsze sie o nim pisze, kiedy jest w miescie) zrobil z nim wywiad w ukryciu, po czym pozniej zaczal robic w gracie, ze to kladzie sie na nim cieniem i moze oznaczac wyrok smierci. W wywiadzie mowi, ze zaluje wywiadu ale ze sie nie boi, Jednak glos mu sie przy tym tak lamie, jakby mial sie rozplakac.
[youtube]b4S3bX3N9KI[/youtube]