Ty spoważniej, bo zamiast napisać wprost to produkujesz jakieś głupoty o skarpetach
Aż mi się to przypomniało, tylko zwrot "o żabach...", zamień na "o skarpetach... "
https://youtu.be/85xV-xwYsX0
W każdym razie swoje napisałem i pewnie komuś się przyda, a Ty dalej żyj w świecie murzynów i skarpet, ale powiem Ci, że dziwne masz fetysze.
Z mojej strony EOT i mam nadzieję, że się nie obrazisz![]()
Alez nie obrazam sie, tak jak nie obrazam sie na jakiekolwiek wysilki osobnikow, z czerwona pileczka na nosie i mocnym makijazem na twarzy, zawodowo zajmujacych sie rozsmieszaniem, ktorzy chca mnie wciagnac do swojego show. Jedynie wtedy, kiedy ich dowcipy nie sa smieszne, pojawia sie zal i poczucie zmarnotrawionego czasu, czy okazji. Niesmieszny blazen plasuje sie nizej od cieplego piwa, czy sennej prostytutki.
Ciezko mi znalezc relacje pomiedzy sytaucja, a skojarzonym przez Ciebie fragmentem filmu. Przychodzi mi do glowy tylko to, ze przeczytales w zyciu jedynie 2 ksiazki, ale nie upatruje w tym niczego zabawnego, ani chwalebnego. To, ze nie zrozumiales mojej aluzji, swiadczy wylacznie o Twojej ignorancji i lenistwie. Wystarczylo wpisac w google "netflix skarpety" i szydera stalaby sie zrozumiala. Odpowiadajac bardziej bezposrednio na Twoje pytanie - nie wiem ktora z aplikacji potrafi automatycznie zapauzowac Netfliksa podczas rozmowy telefonicznej, poniewaz nigdy taka funkjonalnosc nie byla mi potrzeba, a praktyczna wiedza na temat androidowych odtwarzaczy, tiny client-ow, czy htpc, jest od lat poza zakresem moich dociekan, czy zainteresowan. Gdybys jakies 4-5 lat temu czytal dyskusje na innym polskim forum , znalazlbys zapewne sporo ciekawych informacji na ten temat wszelkiej masci mediaplayerow, life-hackow, czy praktycznych rozwiazan, m.in ta o automatycznym pauzowaniu streamowanego video podaczas przychodzacej rozmowy. W jaki sposob taka funkcjonalnosc jest aktualnie osiagalna i czy rowniez dotyczy streamowania Netfliksa, mozesz sie dowiedziec samodzielnie, tworzac odpowiednie zapytanie w wyszukiwarce. Jezeli nie potrafisz znalezc jednoznacznej odpowiedzi, zawsze mozesz zapytac w takich miejscach jak xda-developers, freaktab, androidcentral czy jakimkolwiek innym forum, na ktorym rezyduja power userzy i developerzy, ktorym mozesz nawet zasugerowac wprowadzenie takiej funkcji do ich aplikacji. Ja streamujac, czy wykorzystujac do tego celu telefon ( najczesniej na wyjazdach/wakacjach) robie to manualnie, przy uzyciu tego samego telefonu, tuz przed podjeciem rozmowy. Jest to zdecydowanie szybsza i wygodniejsza metoda, niz pospiesznie szukanie pilota. Tlumacze na wypadek gdybys jednak potraktowal swoje pytanie czy argumentacje jako powazne, choc trudno mi je za takie uwazac, stad tez moj wczesniejszy komentarz.
Jezeli uwazasz ze posiadany przez Ciebie player jest na tyle atrakcyjny i wyjatkowy, ze wymaga zalozenia oosobnego watku, to zrob to, zamiast spamowac. W taki sposob napewno znajdziesz zainteresowanie do wymiany informacji. Piszacy tutaj wiedza co wyroznia Twoj player od setek innych android boksow i ze z pewnoscia nie jest to pilot. wiec nie ma sensu abys marnowal swoj czas i pisal w watku, w ktorym szukajacy praktycznych informacji na temat playera ich nie znajda.
Ostatnia edycja: