Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

wucash

Active member
Bez reklam
Dobra ta komedia,bo nie ma czasu na chałki jakich ostatnio sporo... ? ;)

20170417124644409298_watermark.jpg

cięzko nazwać komedią film podczas którego ani razu się nie uśmiechnąłem... oprócz nazwisk na plakacie nic ta produkcja nie ma do zaoferowania. szkoda czasu

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Henry ten film z Twojego trailera może być fajny - aczkolwiek ja takie filmy tylko raz mogę oglądać bo za drugim razem już nie ma takich emocji.. ale jak najbardziej film do obejrzenia będzie..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida dla Ciebie Misiek w ekranizacji dobrych kryminałów, pora najwyższa przenieść je na duży ekran ;)

Dzięki Henio,łap i coś ode mnie :wink: :
[youtube]lWQTULrO8fg[/youtube]
[youtube]XFYWazblaUA[/youtube]

cięzko nazwać komedią film podczas którego ani razu się nie uśmiechnąłem... oprócz nazwisk na plakacie nic ta produkcja nie ma do zaoferowania. szkoda czasu

W takim razie chyba zarzucę sobie coś innego czekając na Boykę,Króla Artura,Obcego i Strażników Galaktyki :D

robertuss

Active member
Bez reklam
I 'll be back... i to już 29.08.2017 w Kinie w w 3 D! ) wersja z 2.
Ponadto w dniu 5. Października pojawi się cool kolekcjonerów edition do filmu z T-800 endo ramię z 4 K Ultra HD Blu-Ray z hdr, 3 D Blu-Ray i z, które można kupić Dla Niemiec można zamówić tutaj: https://www.terminator2-endoarm.de
Zwykły 4 K Blu-Ray i 3 D Blu-Ray też będzie.

20140135_1495241587165125_7689912196187038427_n.jpg

venomas200

New member
Bez reklam
Siemka.
Ja wczoraj obejrzałem Sleepless. I w pewnym momencie naszła mnie refleksja że dawno nie oglądałem filmu strikte sensacyjnego. Naprawdę film wart obejrzenia. Django jak zawsze bez szału ale człowiek czuje do niego sympatię jako bohatera. Poprawna rola. Ogólnie ciężko dziś o film sensacyjny

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To już coś na wzór "Oszukałem przeznaczenie", o ile pierwsza część świeża i fajnie się oglądało, to z każdą następną już tylko ciekawość z cyklu "co tam za nową metodę uśmiercenia wymyślili" - chociaż lubię serię, kompletowałem wszystkie na blu.
Za to piłę również odpuszczę.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
W sumie jest 5 części, ale twórcy myślą na 6 i 7 częścią, myślą tak od 2011r. ;)
Spore były problemy z dostępnością na blu pierwszej bądż drugiej części, pamiętam, że polowałem długo, coś jak niektórzy na T2 z Arnim.

pantomima

Banned
I ja bym na tym poprzestal , na 5ej .W zasadzie to skonczylem , na trzeciej ;)

T2 z Arnim to mistrzostwo , podobnie jak T1 .
Jedyna kolejna czesc , ktora choc odrobine klimatem nawiazuje do nich to Genesis. Reszta to jakas nedza .
Nie mam jeszcze w kolekcji , ale niebawem zapoluje ;)

Do góry