Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Gra o tron obejrzana. Jak zawsze musi się rozkręcić a człowiek po półtora roku musi odświeżyć sobie postacie. Jedna rzecz dziś mi się rzuciła w oczy. W necie było dużo memow że matka skoków teraz jest sama duża jak smok a tu proszę chyba pierwszy raz podobała mi się jako kobieta.
Obejrzałem też Gold i tu muszę powiedzieć dobre kino Mathew potrafi zagrać role i się zastanawiałem od do tego.filmu tak poszedł w masę czy już tak ma, bo trzeba przyznać dużo chłopa jest w tym filmie i świetna kreacja

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Można coś tam wygrzebać w 1080 ;)

63b373743da79cc526bb15b1c738daa4.png

vlcsnap-2017-01-16-18h46m05s481.jpg

bokciu

Banned
Bo to animacja jest, a prawie każda animacja ma świetną jakość. Jeśli kino będzie zmierzać do tego typu produkcji - ja wysiadam.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bokciu,to dopiero początek :mrgreen:
silicone-baby-avatar-babyclon-03.gif

Ale głowa do góry,pewnie jakiś Hiszpan od czasu do czasu wpadnie,a może i nawet z Hiszpanką :wink:

Ostatnia edycja:

bokciu

Banned
Zaliczyłem:
Au nom de ma fille (2016) - Filmweb
U nas zwie się "Sprawa Kalinki", film na faktach.
Nie wiem czy kojarzycie, ale jest (była) to jedna z głośniejszych i zawiłych spraw Francuskiego sądownictwa.
W skrócie - walka o sprawiedliwość i determinacja ojca, a należy pamiętać, że historia ciągnęła się niemal 30 lat.

Film jest dobrze zrealizowany, jak zwykle świetny - przekonujący Daniel Auteuil.
Sam film nabiera zupełnie innego wymiaru z uwagi na wspomnianą autentyczność zdarzeń i tylko w takich kategoriach mogę oceniać, a jeżeli już to tylko podziwiać faktycznego bohatera tej smutnej historii.
Pomyśleć, że po dzień dzisiejszy takie przebierańce pod banderą "religii" unikają w podobny sposób sprawiedliwości i żyją pod parasolem. Schemat jest ten sam.
Czy polecam? Jak ktoś "lubi" historie z życia wzięte, to jak najbardziej.

Dobry - potwierdzam

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Wczoraj z braku laku obejrzałem na projekcji po raz drugi MI5 z Crusiem.
Niby nic, wiadomo. Głównie mi zależało na powtórzeniu sceny pościgu z udziałem BMW, bardzo fajnie brzmi tam wygar na sprzęcie, a na projekcji sam pościg nabiera nowego wymiaru.
No i bardzo przyjemnie się oglądało, a już na pewno o niebo lepiej (dla mnie) wypada od tej nadmuchanej bańki zwanej "Bond".
Tego nie mogę strawić od lat.

bokciu

Banned
Wczoraj z braku laku obejrzałem na projekcji po raz drugi MI5 z Crusiem.
Niby nic, wiadomo. Głównie mi zależało na powtórzeniu sceny pościgu z udziałem BMW, bardzo fajnie brzmi tam wygar na sprzęcie, a na projekcji sam pościg nabiera nowego wymiaru.
No i bardzo przyjemnie się oglądało, a już na pewno o niebo lepiej (dla mnie) wypada od tej nadmuchanej bańki zwanej "Bond".
Tego nie mogę strawić od lat.

No i znowu pełna zgoda :)

Henry

Active member
Bez reklam
Piramida dla Ciebie Misiek w ekranizacji dobrych kryminałów, pora najwyższa przenieść je na duży ekran ;)
[youtube]BF2Ksrxu_QY[/youtube]

Będzie się działo

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dla mnie ostatnie MI troszkę gorsze od wcześniejszego, natomiast ostatni Bond dla mnie jest lepszym od wcześniejszego :) Ale generalnie obydwa mi podchodzą - chodź zawsze z większą ciekawością podchodzę do Bonda... ciekawy jestem ich czołówki jak zrobią, kto zaśpiewa, nowych gadżetów jakie
będą użyte w filmie... może jakiś nowy Aston w kolejnym Bondzie się pokaże :- ) I tak się zastanawiam czy kolejny zarobi powiedzmy ponad 800 mln funciaków.. może kolejny raz jakaś nasza wódka się pojawi na stole u Bonda :- )

Do góry