Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pamiętam,że kiedyś pisaliście (nie oglądam filmów na Polsacie) o podobnej sytuacji z "Wilkiem... " na tym kanale :wink:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja oglądałem 10 min do pierwszej reklamy ale jak tylko usłyszałem że robią wyciszenie tam gdzie się przeklina to ... szkoda gadać.. Jasne siedzieć całą noc żeby obejrzeć jak kilkanaście w razy aktorzy przeklną i zobaczyć kawałek piersi,, żenada.. W c+ jak leciał ten film zaczął się bodajże o 22 albo o 23 i było wszystko jak należy.. nie wspominając o braku reklam..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oni i tak swoje zarobią ....:) a do premiery coraz bliżej.. a wczoraj mówili o najnowszym Bondzie i naprawdę jak się posłucha jaką kasę mieli przy pierwszym odcinku, a jaką przy ostatnim to :- ) znowu mają chęć żeby Adele zaśpiewała ... Skyfall zarobił ponad 880 mln funtów :- )

Top Gun 2 już jest znana data premiery 12.07.2019 r. Tak sobie myślę, że Tomek kiedy zaczął kręcić zdjęcia do pierwszej części nawet mu się ni śniło, że ten film tak wpłynie na jego karierę.. :- )

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ściema z tym Craigiem,jaki on zmęczony.
Jak prawie w ogóle nie gra :wink:
No ale dużo osób pójdzie na film,bo dla nich się poświecił :-D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
W "Ghost in the Shell" czy "Transformers: Ostatni Rycerz" (tu widzę,że różnie...) też będziesz taki miał :wink:
Ja jednak (poza pewnymi wyjątkami) preferuję ~ 21/9 :wink:

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pamiętam,że kiedyś pisaliście (nie oglądam filmów na Polsacie) o podobnej sytuacji z "Wilkiem... " na tym kanale :wink:

Pisałem w trakcje seansu 2 dni temu:
http://www.hdtv.com.pl/forum/1393943-post26377.html
Nie rozumiem tylko dlaczego wycenzurowali... stanik. Nie kawałek cycka z sutkiem, a stanik.
To się kupy nie trzyma.

"Ghost in the Shell"

Świetna wizja miasta, ładnie, futurystycznie i miejscami robi wrażenie, no i na tym bym zakończył.
Jak już bohaterka musi latać w kombinezonie i eksponować wdzięki, to mogli obsadzić kogoś, kto nie jest klockiem, żal patrzeć na tego maszkarona ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jak już przy klimatach wojennych.
5-cio minutowe ujęcie - bez cięć! Chciałoby się rzec, mają rozmach sk...
Mistrzostwo absolutne.

[youtube]QijbOCvunfU[/youtube]

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Powiem Wam, że ja również uwielbiam filmy na całym ekranie bez pasów. Wtedy normalnie czuje się przy tak dużym ekranie jak bym tam był w centrum akcji. Gęba się cieszy non stop. Ostatnie transy i sceny na całym ekranie robią niesamowite wrażenie... :)
Czekam z niecierpliwością na Dunkierke...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida żeby to coś dało to bym siedział bliżej ale niestety ja jestem z tych co twardo chodzą po ziemi i niestety z 55 czy z 65 cali - 100 cali nie zrobisz nawet jak bliżej usiądziesz.. jakby tak to działało Kolego to mając fajna elektronikę (wzmak + cdik + fajne kolumny) dałbyś kable po 30 zl za metr i grałoby to tak jak z kablami powiedzmy po 500 zł za metr .. ale to nie działa.. zarówno żeby mieć to "coś" jeśli chodzi o obraz(jego wielkość) trzeba mieć fizycznie duży tv jak i chcieć mieć odpowiedni dźwięk mając odpowiednią elektronikę trzeba zainwestować w kable - życie.. :)

Ostatnia edycja:
Do góry