Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida jaka wesje Ghost in the shell masz? Bo widze ze maksymalnie sa 10gb, podziel sie adresem wypozyczalni.

Jeszcze nie mam.Dopiero wieczorem będę ogarniał.
Ale jakby co,szukaj np. wersji od MTeam :wink:

Disc Title: Ghost.in.the.Shell.2017.BluRay.1080p.AVC.Atmos.TrueHD7.1-MTeam
Disc Size: 39,224,090,236 bytes
Protection: AACS
BD-Java: Yes
Playlist: 00800.MPLS
Size: 31,080,554,496 bytes
Length: 1:46:56.701
Total Bitrate: 38.75 Mbps
Video: MPEG-4 AVC Video / 28309 kbps / 1080p / 23.976 fps / 16:9 / High Profile 4.1 Audio: English / Dolby TrueHD
Audio / 7.1 / 48 kHz / 4131 kbps

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ty poważnie? Za każdy razem jak trafię przełączając kanały, to dostaje depresji patrząc na tego gniota.
Gdzie takie seriale jak chociażby "Matki żony i kochanki", TVP kiedyś potrafiło robić świetne seriale, na kilometr było czuć różnice względem tych Tvn'owskich czy Polsatowskich, a teraz wizyta pod 1 czy 2, to murowany stan depresyjny, a jak widzę Jak oni śpiewają w 320p w 2017r. to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Fanem tego nie jestem, ale jak moja to ogladala to nawet zaczepilem oko :)
Moze przez to ze jestem mega ciekaw innych swiatow i kultur wiec Marco Polo czy wspaniale stulecie czesem milo mi sie spoglada na inna kulture , jak prowadzono wojny walki, polityke itp.

A TVN-owski remake BRZYDULI to mistrzostwo...
oczywiscie oryginal tez kiedys ogladalem, to byly stare, swietne rodzinne wieczory filmowe. Az lezka

Piramida thx, za dobre wiesci. Czyli mozna sie spodziewac ze wkrotce filmik bedzie zaliczony. Choc po twoich gifach porownawczych bardziej mi wpada oryginal w oko niz wersja 2017.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Dokładnie,mają duża sieć.Do wyboru do koloru :wink:

image.jpg

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida ale z tym dojazdem do domu to już po znajomości masz :- )

Mam nawet takiego jednego dostawcę,co pędzi jak szalony :-D
https://static.comicvine.com/uploads/original/11126/111269615/5726594-giphy+(18).gif

Piramida dawaj jutro swoją Misię i jutro spotykamy się tutaj .. poszalejmy trochę - znaczy jak dzieci .. :- ) Jakby co ja tam jutro większość dnia spędzam z rodzinką - więc lukaj mnie ..
Wellness & SPA - Wodny Park - Basen olimpijski, rekreacyjny, odnowa biologiczna, Bania Ruska, Korty do squash'a, nauka pływania, Aqua Aerobic

Ale za tydzień u mnie :wink:
https://images.sunshine.co.uk/ss/htl/0/3/2/3253-5-l.jpg

W altrnatywnym swiecie rownoleglym wyglada to tak.

Poza tym, najwyrazniej sa "do przodu".

Aż monitor oplułem :mrgreen::-D:-D:-D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Na końcu jest info - wszystkie odcinki 1 września.
Saul niestety w przyszłym roku, szkoda.
Uwielbiam ten serial, ale to dawkowanie faktycznie irytujące.
Dobrze, że zabrałem się po latach za BB i pochłonąłem całość bez zbędnego czekania, a tym wypadku to były lata.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Daj znać jakie są Twoje odczucia po obejrzeniu filmu..

Porównując do starej wersji (chociaż bardzo dużo elementów zostało zmienionych) w tej z 2017 nie było tyle filozofii,przemyśleń i rozkminek...
Zaś bardzo podobała mi sie oprawa wizualna,w tym wielkie reklamy,światła,neony i hologramy.
Praca/najazdy kamery również na plus i właśnie w tym filmie pasował mi obraz 16/9 (zazwyczaj preferuję 21/9) ;-)
Według mnie Scarlett nieźle dobrana,ona już w prawdziwym życiu ma coś z cyborga :-D
Asbaek i Kitano (ciekawe ma te tiki twarzy) również ok.
Muza ładnie wpadała w ucho,ogólnie lubię podobne klimaty,także przy okazji polecam kanał ;) :
https://www.youtube.com/user/NewRetroWave/videos
Obraz (BD) w miarę spoko,dźwięk "basowy".
Ogólnie seans uważam za udany :wink:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Wlasnie obejzalem Ghost in the shell.

Panowie (i panie) jak dla mnie najlepsze odkrycie tego lata. Brak slow do opisania tego filmu. O ile fabula znana i zrobiona na podstawie anime 1 w 1. Troche haraktery postaci sa inne. W szczegolnosci Tagusa olali zupelnie, a ten bohater w anime jest super postacia tutaj wogole zostal przedstawiony po matoszemu.

Co jest najlepsze w tym filmie? Audio audio i jeszcze raz audio. Takiego atmosa z pelna geba chce widziec w nastepnych filmach. Doslownie obledne efekty, demowki atmosa mozna smialo schowac do szafy a zostawic ten film, jest w nim wszystko, co mozna spotkac w demowkach, pod woda, w powietrzu, helikoptery, tluczone szklo, wybuchy i strzaly. Doslownie pocieklo mi po rajtuzach.

Lolej, jak nie byles w kinie to smialo idz na atmosa bo naprawde warto. 5.1 nie zrobi takiego wrazenia.

Moja ocena audio 10/10. Rewelacja
Fabula 9/10
Obraz 7,5/10

Nie wiem dlaczego ten film ma takie niskie noty, podejzewam ze przez to ze ludzie nie ogarniaja cyberpunku i jest to dla nich cos niezrozumialego - ten klimat.

Ostatnia edycja:
Do góry