Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pantomima dla mnie opowieść wigilijna to jedna z najlepszych bajek - zarówno starzy jak i młodzi mogą się uczyć co jest w życiu ważne..

Ostatnia edycja:

pantomima

Banned
Owszem, poza tym jest mega klimatyczna i cudownie wprowadza w okres swiat Bozego Narodzenia , dlatego zawsze na dwa/trzy dni przed świetami staram sie ja obejrzec .
Mam ta mozliwosc dzieki forum . Wygralelem ja na Blu 3d w jakims konkursie wraz z futbolówka Puma :)

Ostatnia edycja:

Bipo

Active member
Bez reklam
Chyba warto się wybrać...
Szkoda że do Wawy mi nie po drodze... ale kolegów Warszawiaków chyba do wizyty przekonywać nie trzeba :)
Lolek, Armanig - dajcie znać jak wrażenia jak już zwiedzicie :)

Arcydzieła z odzysku. Najnowsza wystawa w Pałacu Kultury i Nauki - Warszawa

bWEktkqTURBXy83ZGNlZDAxOTg0NWIxNzRkN2JiMDFmNTJkNWM5NzA3ZS5qcGVnkpUCzQPAAMLDlQIAzQPAwsM

My już z kilkoma kolegami z forum byliśmy wrażenia w tym wątku
http://www.hdtv.com.pl/forum/filmy/129151-wystawa-figur-filmowych-wykonanych-z.html

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie lubie skandynawskiego francuskiego kina , wiec unikam jego ogladania .

Jakoś chyba ostatnio Ci pisałem coś o francuskich (?), zmusiłbyś się przynajmniej do jednego.
Jak lubisz thrillery czy mocniejsze sensacje, to gwarantuje Ci, że to świetne i zupełnie inne (moim zdaniem lepsze) kino jak to made in USA ; )

Za skandynawskim tez nie przepadam, chociaż jeden tu kiedyś polecił Edziu i to było faktycznie dobre kino, ale ten język ;)

pantomima

Banned
Obydwa zupelnie mi obce , wiec czemu nie ;)

Sam osobiscie poluje na jakis dobry horrorek , ale wszystko co dobre juz zaliczylem .

Probuje dorwac Amityville: The Awakening 2017, ale nie ma nigdzie .
Minelo dopiero kilka dni od premiery czy jakos tak .
No i w kinach obecnie cos ciekawego sie kreci z tego gatunku , ale juz mi z glowy tytul wylecial .

pantomima

Banned
A daj spokoj . Obejrzalem czesc pierwsza i strasznie mnie odrzucilo . Niby to pozycja z pogranicza horroru , ale sam osobiscie nie przepadam za tego typu rodzajem grozy/ obrazami.
Niesmaczna/obrzydliwa pozycja ! Tyle moge powiedziec w temacie tego filmu ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Horror?
No to tylko nowe malpy. To jest dopiero horror ... w rodzaju "lepiej zostan w domu, posprzataj w garazu, albo wykonaj jakies beznadziejne zajecie, ktorego nie cierpisz. Gwarantowana zabawa lepsza niz w kinie.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Pantomima,mogę polecić Ci i przy okazji potwierdzić opinię Bubcia,Armanisia i Bokciusia :-D,bardzo ciekawy,zagadkowy oraz dający do myślenia hiszpański kryminał dochodzeniowy : Contratiempo (2016) - IMDb
W ogóle,pomijając już niektóre aspekty,bardzo często języki europejskie w filmach,brzmią według mnie poważniej niż angielski,który niejednokrotnie kojarzy sie z blockbusterami "hamburgerami i popcornem" :wink:

pantomima

Banned
Pantomima,mogę polecić Ci i przy okazji potwierdzić opinię Bubcia,Armanisia i Bokciusia :-D,bardzo ciekawy,zagadkowy oraz dający do myślenia hiszpański kryminał dochodzeniowy : Contratiempo (2016) - IMDb
W ogóle,pomijając już niektóre aspekty,bardzo często języki europejskie w filmach,brzmią według mnie poważniej niż angielski,który niejednokrotnie kojarzy sie z blockbusterami "hamburgerami i popcornem" :wink:

Dzieki ! Przeanalizuje te Wasze pomysly na spokojnie i moze sie zdecyduje ;)

Do góry