Aftermath - z Arnim zaliczony.
Aftermath (2017) - Filmweb
Ocena 5.7 to kpina.
Jak ktoś szuka "Szwarcenegera" którego kojarzy z rozpierduchy, to nie tutaj.
Nie traćcie swojego czasu.To nie ta bajka.
Świetny Arni, przede wszystkim naturalny. Taki jak powinien być. Świetnie wypadł.
To dramat w czystej postaci. Nie jest to dzieło, ale przyzwoity tytuł.
W swojej kategorii uznaje za przyzwoitą pozycję. Naturalnie są lepsze, ale ten na pewno nie jest zły.
Biedna kobitka przyssała się zaworkiem do tej krowy.Bokciu,nie mogłem się oprzeć,aby dokładniej nie zobaczyć,co Ty tam masz na tym awatarze
http://www.peopleartfactory.com/files/20/p17cuto9iv1vbs1lv59812t9l2rh.optimized.jpg
Jak ślimak powiadasz? ; )
"Life" zaliczone.
Widzę, że na naszym forum film nie specjalnie się przyjął, a ja wyjątkowo zgadzam sie tutaj z Pietrasem, chociaż ostatnio mi podpadł, to tym razem mam bardzo podobne odczucia. Oczywiście zastrzeżenia są, ale Pietras to ładnie ujął więc nie ma sensu się powtarzać.
Dżwięki audio to już osobny temat, bez zbędnej infantylności. Idealne.
Na pewno nie czuję się rozczarowany, bo i tez nie nastawiałem się na nic więcej.
[youtube]w7iCXKqfhYM[/youtube]
Wyjątkowo tak, ale oglądałem na tv. Spokojnie, a DD 5.1 daje radę ponad "stan", a na bank biorę BR i robię ponowny seans na projekcji.
SF zbieram do kolekcji, jaki by nie był, a ten mieści się w moich ramach, choć dziełem nie jest, ale ma tam trochę tego co lubię, zresztą skojarzenia są oczywiste, Pietras o tym mówi i ja się pod tym podpisuje, jeszcze zanim obejrzałem recenzje miałem bardzo podobne odczucia.
Też zaliczyłem wczoraj LIFEbardzo dobrze się ogląda, trzyma w napięciu i nawet mimo kilku bzdur, przyzwoita pozycja. Mnie najbardziej rozsmieszyła/poirytowała scena z dokującym Sojuzem, (MAŁY SPOILER) a dokładnie jego rozhermetyzowaniem - najpierw trzymają sie barierek żeby ich nie wciągnęło a potem zapiepierzaja z powrotem jakgdyby nic). Suma sumarum rozrywka z gatunku thriller Sci-fi jak dla mnie 7/10. Ciekawe czy skuszą się na sequel
![]()
Co wy wiecie o dobrym kinie
[youtube]5KcwjfPdFC0[/youtube]