Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
To żałuj, albo wróć do tego filmu ;)
dla mnie jedna z lepszych pozycji ostatnich miesięcy.
McConaughey- klasa :eek:k:

Caparzo

New member
Bez reklam
Jezeli ktos lubi bajki dla dzieci , to wypad do kina na ten film wydawalby sie racjonalny .

Super kobieta ratujaca swiat.... - prosze Cie , isc do kina na takie bzdury to jakas pomylka , no chyba ze z dzieciakami ;)

Lolek - piraci z karaibow to zupelnie inna bajka .

Piracie to jeszcze wiłksze.glupoty :p
Wonder to nie dla dzieci tak samo jak man of steel. Lubie to uniwersum bardziej jak avengers. Więc z chęcią zobacze, a Gal jest fajna laska i ma to coś jak.dla mnie.
Dla dzieci to są smerfy :D które oglądałem w kinie w środe. Taki avatar dla dzieci :krol:

Powiedz jaśnie panie jakieś 10 pozycji które nie są dla dzieci a warte obejrzenia wg ciebie

pantomima

Banned
Piracie to jeszcze wiłksze.glupoty :p
Wonder to nie dla dzieci tak samo jak man of steel. Lubie to uniwersum bardziej jak avengers. Więc z chęcią zobacze, a Gal jest fajna laska i ma to coś jak.dla mnie.
Dla dzieci to są smerfy :D które oglądałem w kinie w środe. Taki avatar dla dzieci :krol:

Powiedz jaśnie panie jakieś 10 pozycji które nie są dla dzieci a warte obejrzenia wg ciebie

Ze jest fajna to oczywiste .
Z checia zobaczylbym ja w bardziej odwaznym wcieleniu ;) , ale w tej postaci raczej podziekuje .

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ona w każdym wcieleniu jest fajna Kolego :- ) oby jakiegoś Panka nie zagrała z łysą głową to będę ją oglądał w każdym filmie..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Brzydka nie jest, ale w pierwszej lepszej galerii handlowej mijam przynajmniej 10 nie gorszych, o wyjątkach już nie wspomnę.
Podniecać taką urodą mogą się Niemiaszki, a nie Polacy, gdzie zaraz obok Włoszek mamy najładniejsze kobitki.
No chyba, że ktoś się kisi gdzieś na zadupiu i przy pierwszej lepszej sika z radości ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie wiem jak inni ja tam nie podniecam się jej widokiem :) a po prostu lubię ją oglądać tak jak i np Margot.. choć to nie jedyne aktorki na które lubię popatrzeć.. a jak do tego potrafią niektóre przyzwoicie zagrać w danym filmie to już pełny sukces..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To żałuj, albo wróć do tego filmu ;)
dla mnie jedna z lepszych pozycji ostatnich miesięcy.
McConaughey- klasa :eek:k:

Żeby nie powiedzieć - REWELACJA! Podobnie, czołówka tego roku.
Jak dla kogoś ten film jest "taki sobie", to oglądać Wicków (jest ok, ale z czym do ludzi), Loganów, Smerfy czy jakieś Łonder łomen.
Matthew tradycyjnie, mistrzowski.
Film? Jak ktoś się nudzi, to szkoda czasu na polemikę.
Niech się nudzi dalej i cieszy z innych "dobrych" pozycji.
Dla mnie bomba, już za samą tematykę. Czuję się po seansie tak dobrze, jak po Wilku z Wallstreet.
Właśnie takie pozycje przywracają mi jeszcze wiarę w dobre kino.
Bez odbioru.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Film nie jest zły, ale do dobrego trochę mu brakuje.

Nie znasz się na kinie :-D
W ogóle nie powinieneś oglądać takiego gatunku,jest on nie dla Ciebie.Typowe :mrgreen:
Ja nie widziałem tego filmu do końca,ale już wiem,że to REEEWEEELAAACJAAA,skoro Armanig tak twierdzi,no bo przecież nie może być inaczej :-D
Weź się lepiej za Marvele,których sam w większości nie lubię,bo tak naprawdę są wyreżyserowane i nieprawdziwe,a okłamywać mnie nie będą :mrgreen:
Bez odbioru :D
Ale nosek to sobie troche wyrzezbila.

Oczy sobie zwiększyła,przez co nos wydaje się mniejszy :D
Byłeś już w kinie na "WW" ? ;-)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie. Przewdwczoraj padlem jak szmata, cos.mnie przewialo, a w weekend to nie ma sensu chodzic bo w kinie chlew i obora. Planuje isc we wtorek. Poniedzialek mamy wolny, jak na leniwy kraj przystalo, wiec bedzie to samo co weekend. Chwilowo zreszta nie graja u nas niczego innego, na co mozna byloby pojsc do kina. ;)
No przeciez Chrisa sobie nie odmowie ;)

bokciu

Banned
Żeby nie powiedzieć - REWELACJA! Podobnie, czołówka tego roku.
Jak dla kogoś ten film jest "taki sobie", to oglądać Wicków (jest ok, ale z czym do ludzi), Loganów, Smerfy czy jakieś Łonder łomen.
Matthew tradycyjnie, mistrzowski.
Film? Jak ktoś się nudzi, to szkoda czasu na polemikę.
Niech się nudzi dalej i cieszy z innych "dobrych" pozycji.
Dla mnie bomba, już za samą tematykę. Czuję się po seansie tak dobrze, jak po Wilku z Wallstreet.
Właśnie takie pozycje przywracają mi jeszcze wiarę w dobre kino.
Bez odbioru.

Rewelacyjny to jest "Haneke", zaś Wick i wszelkie produkcje tego pokroju, są poza wszelką klasyfikacją, aby nie zaniżać wartości kina. Gold - pozycja jakich wiele...Ani zła, ani wybitnie dobra. A gdyby uznać ją za wybitną - to jak zakwalifikować np. dzieła takiego Kubricka?

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Rewelacyjny to jest "Haneke", zaś Wick i wszelkie produkcje tego pokroju, są poza wszelką klasyfikacją, aby nie zaniżać wartości kina. Gold - pozycja jakich wiele...Ani zła, ani wybitnie dobra. A gdyby uznać ją za wybitną - to jak zakwalifikować np. dzieła takiego Kubricka?

Na tym forum raczej tylko kino rozrywkowe :) taki kinowy mainstream :) wiec sie nie przejmuj postem armaniga. On za wybitne uwaza Commando i Rock of Ages. Oczywiscie doda "w swojej kategorii" ale rozumiesz o co chodzi ;)
Pozdrowka Armanig ;)

Henry, Buba, mam już tego Macbetha :) i mimo angielskich napisów... ciężko ;) więc najpierw odswiezam sobie książkę po polsku :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
No to się uśmiałem Racco, ho ho ho. Łudż się, że ktoś uwierzy. Powiedział Racco miłośnik Szybkich i kolorowych ;) a do tego fetyszysta 3d na 60". Bueh. Również pozdrawiam ;)

Tak można dyskutować, dlatego napisałem, że dla mnie - "Podobnie" (do wrażeń Henia) - "czołówka tego roku".
Kubricka bym w to nie mieszał, to zupełnie inna para kaloszy. Tak jak Hitchcock, czy Tarantino.
Nie o to chodzi.
"Gold", to schemat "Wilka z WallStreet" i tyle w temacie. Lubisz albo przechodzi Ci obok nosa i ziewasz.
Tak jak niektórzy będą ziewać na serialu "Dorwać Saula" czy "Billions".
Gold kinem wybitnym (gdzie, kto pisał, że to wybitne kino?) nie jest, jest tym, czy powinien być. To oceny innych są zawyżone, o ile już porównujemy inne gatunki, ale w swoim nie rozczarował.

Także nie zgadzam się zupełnie, że do dobrego kina mu brakuje, brakuje mu do wybitnego.
Zresztą piszemy o tym roku, a nie przekroju całej kinematografii.

Ostatnia edycja:
Do góry