Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
Akurat ja sie do tej grupy nie zaliczam i nie zgodze sie z tym , ze glownie do kina sie chodzi na efekciarskie gowno .
Nie kazdy ma na stanie lepsze/gorsze kino domowe a lubi od czasu do czasu obejrzec dobry film.

Sa np. takie pozycje(dla przykladu) jak Katyn czy Wolyn(filmy powazne) , ktore nie sa efekciarskim gownem ,na ktore gro osob poszla do kin .
I mozna by tak w nieskonczonosc .

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pojdziesz do kina na takie gowno jak Wonder Woman ?

Wiesz ja lubię DC czy Marvele ..niedługo wchodzi do kin Liga sprawiedliwości więc tam też WW będzie występować to może coś będzie powiązane ze sobą.. pierwsze opinie są dosyć pozytywne.... nawet dla niektórych jest to lepszy film niż ostatni batman.. a do tego lubię ją oglądać :- )
Ale niewątpliwie jeśli ktoś nie lubi tych klimatów to film nie będzie w guście takiej osoby,,,

jpg images

Na upartego mogę nie iść bo na BR i tak kupię dla dzieciaków i chrześniaków.. ale 30 zl to tez nie jest kwota dla której mam rezygnować z czegoś co może być całkiem całkiem biorąc pod uwagę, że lubię DC..

Bokciu ludzie chodzą na różne filmy do kina i tak naprawdę nikomu nic do tego na co i kto chodzi..
dla mnie oznacza to tylko tyle, że ludzie lubią chodzić do kin więcej niż to miało miejsce powiedzmy 3-5 lat temu i fajnie bo to też coś oznacza..
A te efekciarskie g.. jak to piszesz xxx osób nawet na tym forum ściągnie żeby sobie obejrzeć ... tylko pytanie po co to robią skoro dla nich jest to taki, a nie inny film.. Dla mnie jak coś jest do niczego to nie tracę na to czasu bo szkoda zdrowia i lepiej ten czas wykorzystać na coś innego..

Nie wspominając że duża grupa ludzi lubi takie filmy co widać po tym ile filmy zarabiają.. większość z tych ludzi chodzi do kina na dany film świadomie .. wierząc że dany film będzie im się podobał..

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Grasz w takie gówno jak blodborne ? :fool::lol: miarki są różne więc nie przesadzaj :popcorn:

Ja też będę sie starał pójść a jak nie to blu :p

Dokładnie dla każdego co innego będzie słabym filmem.. a skoro ludzie chodzą na takie filmy to jednak się to podoba, a że nie podoba się taki czy inny film danej osób nie to problem jest tej osoby..

Piraci z Karaibów dla kilku tutaj osób to słabe filmy, byłem w kinie i pomimo że to co napisałem po obejrzeniu nie było rewelacyjne ale generalnie film ok i widać ludziom się spodobał ... a sala była wypełniona prawie po brzegi.. kwestia gustu.. dlatego ja osobiście nie piszę o danym filmie że jest to... chyba ze to jest film pokroju Rekin w jeziorze.. :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida, ten Express z Deppem, to mi się kojarzy z Bezwstydnym Mortdecai i wygląda mi to na takie samo: :D

Johny to wszystko czyta,włącznie z opiniami o innych jego rolach... i się zdenerwował :grin:
tumblr_n7y5u8NRXZ1t04x43o1_500.gif

A poważnie,to się zobaczy... Nie jestem jakoś szczególnie napalony na ten film :wink:

pantomima

Banned
Grasz w takie gówno jak blodborne ? :fool::lol: miarki są różne więc nie przesadzaj :popcorn:

Ja też będę sie starał pójść a jak nie to blu :p

Jezeli ktos lubi bajki dla dzieci , to wypad do kina na ten film wydawalby sie racjonalny .

Super kobieta ratujaca swiat.... - prosze Cie , isc do kina na takie bzdury to jakas pomylka , no chyba ze z dzieciakami ;)

Lolek - piraci z karaibow to zupelnie inna bajka .

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Oczywiście że Piraci to inna bajka ale wiesz mi chodziło o to że jednak są tutaj tacy co strasznie gonią ten fim/y, a jednak są ludzie którzy lubią takie kino jak choćby ja..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Rok temu bylo na Ale Kino+. Obejrzalem i polecam. Przy okazji mozna sie dowiedziec jak wygladaly poczatki siostr Kardashian. Ale nailepsza rola to glowna rola kobieca - pani prokurator. Babka gra pierwsze skrzypce. Serial bdb :)

Zaliczyłem American Crime Story: Sprawa O.J. Simpsona (Serial TV 2016- ) - Filmweb

Jak ktoś zna sprawę (pamięta) i lubi te wszystkie prawne gierki, to polecam.
Przyjemnie się oglądało.
Niesamowite jest to, jak pod względem wizualnym dobrali aktorów.
Na końcu jest porównanie, faktycznych bohaterów tej szemranej sprawy i filmowych.

Pani prokurator owszem, dobrze wypadła. W przeciwieństwie do drugiego prokuratora, ten już mnie drażnił. Mimo wszystko, dla mnie pierwsze skrzypce grał adwokat Johnnie Cochran - czyli afroburger ;)
Dobry serial.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem co tam zestawili z czym, oglądałem na laptopie i nie wiele widziałem z detali ;)
Travolta? Był ok. Nie do końca przekonał mnie za to Cuba Gooding Jr., a gościa uwielbiam, chociażby za "Siła honoru" czy "Jerry Maguire", a tu że tak powiem, mniej sympatycznie wypadł jak sam Simpson.

Henry

Active member
Bez reklam
To było jak pokazywali dom Fuhrmana... kiedyś słyszałem o tym zestawieniu, a oglądając zwróciłem na nie uwagę ;)
Cuba trochę zbyt płaczliwy był, podobnie jak drugi prokurator.

Oglądałem już jakiś czas temu, sam serial uważam za dobry, aktorów naprawdę nieźle dobrali i wiernie odtworzyli lata 90-te, widać, że zadbali o detale.

Do góry