Czemu żeś go zdjął/nie powiesiłeś ponownie ? :niewiem:
Żeby sobie nie robić konkurencji jak dziewczyny przychodzą![]()
Nie, ten temat mnie mało interesi
Myśle czy to Oblężenie Jadotvill jest warte obejrzenia
Lolek. Nie mieszkam w UK tylko w Republice Irlandii.
Szkocja moze sie podobac, ale niekoniecznie amatorom palmowych wybrzezy.
Niestety niczego poza Edynburgiem polecic nie bede w stanie. Musisz sie zorientowac na podstawie turystycznego zrodla, bo na pewno znajjdzie sie odpowiednia ilosc atrakcji na 5 dni. Ja raczej eksploruje poludnie, z uwagi na klimat jedzenie i picie. A w Szkocji to tak jak u nas w Irlandii, tylko kobitki brzydsze.
O plazowaniu w maju to raczej mozesz zapomniec, chyba ze Kanary, ale wycieczka krajoznawcza jak najbardziej, bo przynajmniej nie umrzesz od goraca. Ja bym Ci polecil pojechac do do Portugalii ( zgaduje, ze moze byc na koncu Ywojej listy) 3 dni Lizbona i okolice, 2 dni rekonensans na poludniu (Algavre), ktory pomoze zdecydowac sie na wakacyjny wyjazd, tzn bedziesz wiedzial dokladnie dokad na wakacje pojechac, a jakie mijesca omijac. Kazdy z rodziny znajdzie cos dla siebie i nie ma szansy na nude. Gwarantuje. Ja sie "specjalizuje" w Hiszpanii i wyspach, wiec jak masz pytania to wal na priva.
Dzięki za info - właśnie mam mało znajomych co byli w Szkocji i nie mam za bardzo od kogo się dowiedzieć co i jak..A Ty lubisz podróże tak samo mocno jak i jaW Portugalii to na Maderze byłem - podobało mi się i z siostrą CR 7 rozmawiałem
(i to lotnisko, które uważane jest w pierwszej 10stce najtrudniejszych do lądowania) i nie jest tak super gorąco a naprawdę jest bosko ..
Jutro Turcję atakuję, a w wakacje jeszcze nie podjęta decyzja .. A Szkocję zostawię sobie jak deko starszy będę![]()
A na kanarach to dziewczyny są fajneto trzeba przyznać z całego świata ... jest na co popatrzeć oczywiście w taki sposób żeby żona nie widziała...
![]()
Ps. Oglądał może już ktoś SW RO na BR ??? Oryginalnym - mam na myśli ...
Ps. Oglądał może już ktoś SW RO na BR ??? Oryginalnym - mam na myśli ...
nie zastanawiam się nad innymi rzeczami..
Caparzo a II cz 300 -u oglądałeś? Też jest spoko.. a w 3d (ale Ty nie lubisz) krew sika po ekraniedźwiękowo też fajnie nagrany film..
Ps interesuje mnie jak jest oryginalny film nagrany pod względem technicznymnie zastanawiam się nad innymi rzeczami.. ja mam do odebrania ale odbiorę sobie i obejrzę jak już przyjadę z wczasów.. ale może już ktoś oglądał..
Piramida byłem , ale kilka filmów już miałem okazję porównać, mam swoje zdanie