Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ten film z natury powinien być od 18+, a jeszcze lepiej od 21+.
A to coś, to jakiś twór dla niedopieszczonych podstarzałych cnotek, gdzie dziś pierwszy lepszy nastolatek by ją zawstydził wiedzą i doświadczeniem ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jeden zawstydzi, a drugi nie ... :) oglądałem gorsze filmy jak 50 twarzy G :) albo zaczynałem oglądać i do końca nie dochodziłem.. o książkach generalnie większość osób wypowiada się pozytywnie.. i jak znajdę troszkę czasu to do pierwszej cz. sam się przymierze - nie wiem czy dokończę ale przynajmniej zacznę.. ale wydaje mi się że książki są pisane pod kobiety ale żeby być pewnym trzeba przeczytać.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem, nie czytałem. Chociaż w ciemno mogę polecić lepsze, bo to nic innego jak taki Harlequin dla niewydymek.
Więcej się dzieje w podgłupiastej parodii 50 twarzy Blacka z jednym z braci Wayans, film jest tak głupi, że aż śmieszny, o ile podejdziemy z dystansem.
Parę razy uśmiałem się jak dziki koń ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja kiedyś zacznę czytać tak jak napisałem.. będzie nie dla mnie to odstawię .. książki dobrze się sprzedają i myślę, a wręcz jestem przekonany, że w większości przypadków były to kobiety i na pewno były to kobiety w rożnym wieku.. myślę że najwięcej pomiędzy 30 a 50 rokiem życia..

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Rozumiem, aczkolwiek zawsze mnie to dziwiło.
Zamiast tracić czas na czytanie takich pozycji, lepiej w tym samym czasie samemu tworzyć historię. No, ale jak kto lubi ;)

pantomima

Banned
Jeden zawstydzi, a drugi nie ... :) oglądałem gorsze filmy jak 50 twarzy G :) albo zaczynałem oglądać i do końca nie dochodziłem.. o książkach generalnie większość osób wypowiada się pozytywnie.. i jak znajdę troszkę czasu to do pierwszej cz. sam się przymierze - nie wiem czy dokończę ale przynajmniej zacznę.. ale wydaje mi się że książki są pisane pod kobiety ale żeby być pewnym trzeba przeczytać.

Grey sam w obie chyba nie jest taki zly . Jako ksiazka stal sie bestsellerem erotycznym sprzedanym w nakladzie ponad 30 mln egzemplarzy .Liczby wiec mowia same za siebie.
Ma swoich zwolennikow jak i przeciwnikow na calym swiecie (w zasadzie to zwolenniczki). Nie naleze to zadnej z tych grup ;)
Jestem obojetny.

Jako ekranizacja , tez nie wypadlo to tak tragicznie, jak to postrzegacie.

Ja rozumie ze ksiazka wzbudza wiele kontowersji ,skierowana jest glownie do plci zenskiej , a fantazje o pierwszej wyuzdanej milosci to nie jest to co jara nas facetow , ale bez przesady z ta krytyka chlopaki ;)
Taka historia , wiec ekrnizacja rownie podobna, wiec czego tu oczekiwac od filmu...

Obejrzalem pierwsza czesc o czym juz wspominalem i nie wstydze sie tego i powiem tak :

wolalbym obejrzec 2 czesc tej moze i tandetnej erotycznej historyjki niz tego powtarzalnego gniota jakim sa Szybcy i Wsciekli !

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja też oglądałem I cz i również nie wstydzę się tego bo nie ma czego.. wstyd to kraść i zabijać.. a ilość sprzedanych książek świadczy tylko o tym że jest trochę ludzi na tym świecie co lubi takie książki.. a to dla pisarki jest powód do dumy, a nie do wstydu.. każdy może się sprawdzić niech coś napisze i sprzeda to w 30 mln. :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Niedaleko pada... :D

nMpktkpTURBXy85MGFiMDlhOGM1MTQ2Y2FhODVlMTJlMzhmZjk2ZWRkZi5qcGeSlQMAJs0F3M0DS5MFzQMgzQHC

maxresdefault.jpg

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Oglądam non-stop od wczoraj.Już mnie rę.. to znaczy oczy bolą :mrgreen:

A poważnie,to z nowości na BD jakaś posucha ("Gold" czeka na napisy...) :wink:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Musisz panne zaprosić i z nią obejrzeć, a nie sam się męczysz ;)
Ja odświeżam klasyki, nic ciekawego ostatnio.
Na Netflixie też tyle pozycji, że można zgłupieć i w konsekwencji wyłączam.
Brakuje mi jakiegoś dobrego francuza, thriller lub coś w ten deseń.

Do góry