Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
U mnie dzisiaj psiaki na tapecie.
Zobaczymy,która ocena będzie bliższa prawdy... :wink: :
Był sobie pies (2017) - IMDb
http://www.filmweb.pl/film/Był+sobie+pies-2017-756406

Już wiem :-D
Moja ocena jest bliższa tej drugiej :wink:
Niektórym pewnie nie przypadnie do gustu pomysł (nie chcę spoilerować) jednak mi osobiście spodobał sie taki zabieg.
Dodatkowo,fajnie wypadły psiaki oraz ich narracja,przy których momentami można było się pośmiać,tudzież lekko poruszyć :wink:
Zdjęcia także uważam za całkiem niezłe :wink:

Savron

Well-known member
Bez reklam
Już wiem :-D
Moja ocena jest bliższa tej drugiej :wink:
Niektórym pewnie nie przypadnie do gustu pomysł (nie chcę spoilerować) jednak mi osobiście spodobał sie taki zabieg.
Dodatkowo,fajnie wypadły psiaki oraz ich narracja,przy których momentami można było się pośmiać,tudzież lekko poruszyć :wink:
Zdjęcia także uważam za całkiem niezłe :wink:

E tam. Koty są fajniejsze :grin:Kot Bob i ja (2016) - Filmweb
Szkoda że nie było jeszcze filmów o glistach i wirusach.
Na przykład: "Wirus Klimax i jego życie". :grin:
Piramidzie napewno spodobał się by :mrgreen:

Co Ty oglądasz??!! :blagam::blagam::blagam::p

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Dlugi weekend mi sie szykuje, wiec sprawdze napewno. Ogladalem jakis tydzien temu Mine, ale nie zrobil na mnie dobrego wrazenia, wiec nie chcialem sie drugi raz pod rzad naciac.

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Netflix chce prowadzic Dolby Atmos. Wprawdzie nadal bedzie tylko w stratne DD+, ale wiadomo ze efekt moze byc tylko lepszy, niz obecnie.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Trzymaj gratis:

Dzięki :wink:
Łap i coś ode mnie.Takie tam ćwiczenia przy muzyce... :mrgreen:

29_izabelle_kelly_pp12_iii_by_metalhed13_d6uiu25.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Dlugi weekend mi sie szykuje, wiec sprawdze napewno. Ogladalem jakis tydzien temu Mine, ale nie zrobil na mnie dobrego wrazenia, wiec nie chcialem sie drugi raz pod rzad naciac.

Kolego a propo właśnie długiego weekendu - ja pojutrze po południu śmigam pod palmy do Państwa Pana Erdogana - może na audiencje się załapię:) Ale mam do Ciebie pytanie turystyczne ( Ty mieszkasz w UK ?) W sumie to nawet nie istotne bo zapewne byłeś w Szkocji.... warto tam się wybrać powiedzmy na 5 dni ?? Tak się zastanawiam czy kiedyś właśnie na ala majówkę nie wybrać się do tego Państwa.. czy lepiej wg Ciebie wybrać jednak coś z ciepłym morzem.. :) i z większym słońcem niż takowe jest w maju w tym Państwie..

Ostatnia edycja:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Kolego a propo właśnie długiego weekendu - ja pojutrze po południu śmigam pod palmy do Państwa Pana Erdogana - może na audiencje się załapię:) Ale mam do Ciebie pytanie turystyczne ( Ty mieszkasz w UK ?) W sumie to nawet nie istotne bo zapewne byłeś w Szkocji.... warto tam się wybrać powiedzmy na 5 dni ?? Tak się zastanawiam czy kiedyś właśnie na ala majówkę nie wybrać się do tego Państwa.. czy lepiej wg Ciebie wybrać jednak coś z ciepłym morzem.. :) i z większym słońcem niż takowe jest w maju w tym Państwie..

Lolek. Nie mieszkam w UK tylko w Republice Irlandii.
Szkocja moze sie podobac, ale niekoniecznie amatorom palmowych wybrzezy. :)
Niestety niczego poza Edynburgiem polecic nie bede w stanie. Musisz sie zorientowac na podstawie turystycznego zrodla, bo na pewno znajjdzie sie odpowiednia ilosc atrakcji na 5 dni. Ja raczej eksploruje poludnie, z uwagi na klimat jedzenie i picie. A w Szkocji to tak jak u nas w Irlandii, tylko kobitki brzydsze. ;)
O plazowaniu w maju to raczej mozesz zapomniec, chyba ze Kanary, ale wycieczka krajoznawcza jak najbardziej, bo przynajmniej nie umrzesz od goraca. Ja bym Ci polecil pojechac do do Portugalii ( zgaduje, ze moze byc na koncu Ywojej listy) 3 dni Lizbona i okolice, 2 dni rekonensans na poludniu (Algavre), ktory pomoze zdecydowac sie na wakacyjny wyjazd, tzn bedziesz wiedzial dokladnie dokad na wakacje pojechac, a jakie mijesca omijac. Kazdy z rodziny znajdzie cos dla siebie i nie ma szansy na nude. Gwarantuje. Ja sie "specjalizuje" w Hiszpanii i wyspach, wiec jak masz pytania to wal na priva.

Ostatnia edycja:

Caparzo

New member
Bez reklam
ja nawet nie oglądałem tego co jego córka jest zombi czy coś w tym stylu, to takie kino klasy b zapewne więc poczekam na polsat ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja się skusiłem i średnio mi podszedł.
Arni chyba na stare lata chce pokazać,że potrafi nie tylko grać w filmach akcji i komediach i bierze się za jakieś dramaty :wink:

Do góry