Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Alien w srode, GoG w piatek, a w weekend nie ma na co isc do kina juz drugi raz z rzedu.
Jacys geniusze ukladali prigram.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
BD 1080p vs "DCPRIP" 2160p ;) :

image.png

2d4676.png

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Lolek,z ciekawości przejrzałem na podglądzie ten "The Guardians" zatrzymując na momentach akcji (nie chciało mi się oglądać normalnie) i efekty specjalne są strasznie nierówne.
Niektóre bardzo słabe,inne dają radę,biorąc także pod uwagę,że mieli budżet około 5 mln $.
Wpadła mi jeszcze w oko ładniutka http://www.imdb.com/name/nm6615975/?ref_=tt_cl_t4 ;-)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To ja zupełnie coś innego obejrzałem mianowicie Zmiana w grze - lubię takie filmy, a jak są fajnie zrobione i aktorzy odpowiednio dobrani jak w tym wypadku czyli np. J. Moore, Ed Harris (i naprawdę podobni są do swoich rzeczywistych postaci), W. Harrelson - to miło się ogląda taki film.. J. Moore świetnie wyglądała w tym filmie.. warto obejrzeć..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
R.I.P.

Podano oficjalne daty premier kolejnych części "Avatara".
(trochę sobie jeszcze poczekamy :wink:)

lolo2

Well-known member
Bez reklam

Matko boska.... kolejnego gniota z klasyka chca zrobic. To juz 3 w tym roku.

Podejzewam ze ostatnio "madrzy ludzie" wpadli na pomysl aby zobaczyc liste TOP SERIALI i na podstawie tego wyszukuja i odgrzewaja kotlety.

Z Death Note juz caly net sie smieje, ze z glownego bohatera "madrego, przystojnego i z bardzo silnym poczuciem "sprawiedliwosci" zrobili cpuna.

No to zostal jeszcze im do odgrzania Code Geass i Monster :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Cytuje:
W Multikinie uznali, że już zarabiamy jak Niemcy.

Wyjście do kina w sobotni wieczór na ósmą część "Szybkich i wściekłych" będzie kosztować już 37,90 zł. Cennik Multikina właśnie przebił kolejną barierę. Ta sama rozrywka kosztuje w Polsce więcej niż w jednym z najlepszych kin Berlina, Cinemaxx.

Zawsze jak czytam takie newsy, czuję się jak prawdziwy europejczyk.
Prawie 40 dyszki za seans. Brawo.
To ja się pytam, po co te reklamy przed seansem.

Bipo

Active member
Bez reklam
Cytuje:
W Multikinie uznali, że już zarabiamy jak Niemcy.

Wyjście do kina w sobotni wieczór na ósmą część "Szybkich i wściekłych" będzie kosztować już 37,90 zł. Cennik Multikina właśnie przebił kolejną barierę. Ta sama rozrywka kosztuje w Polsce więcej niż w jednym z najlepszych kin Berlina, Cinemaxx.

Zawsze jak czytam takie newsy, czuję się jak prawdziwy europejczyk.
Prawie 40 dyszki za seans. Brawo.
To ja się pytam, po co te reklamy przed seansem.
Armaning ja byłem na szybkich za 15zl w heliosie:mrgreen: Zawsze jak jestem u rodziców to biorę chrzesniaków i idziemy wspólnie na seans. Bo za taką cenę szkoda nie iść.. :)

Ostatnia edycja:

lolo2

Well-known member
Bez reklam
A chcesz trailery ? :-D

Sprawdziłem Code Geass nie ma trailerów, żadnego chłamu nie planują.
Anime ma wyjść niby 3 sezon, ale co oni chcą kręcić jak cała historia świetnie zakończona, to nie wiem :)

40zł za seans? Ułaaa... 2 osoby plus dojazd to 100zł za film. Praktycznie tyle ile kosztuje "średnio" Bluray.
To praktycznie już coraz bardziej opłaca się w domu swoje własne "kino" robić.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
R.I.P.

Podano oficjalne daty premier kolejnych części "Avatara".
(trochę sobie jeszcze poczekamy :wink:)

A nie mówiłem że jeszcze przesunął premiery.. a za rok napiszą niestety ale nie damy radę zebrać tyle kasy w stosunku do tego co reżyser zaplanował :) ciekawy jestem jak planują z BR, myślę, że 2 3d to już nie będzie bo do tego czasu to już wielu nawet tv nie będzie miało z tą funkcją.. chyba że na nowo się odrodzi :)

Lolo do kina to również z kilku innych powodów się chodzi :)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A nie mówiłem że jeszcze przesunął premiery.. a za rok napiszą niestety ale nie damy radę zebrać tyle kasy w stosunku do tego co reżyser zaplanował :) ciekawy jestem jak planują z BR, myślę, że 2 3d to już nie będzie bo do tego czasu to już wielu nawet tv nie będzie miało z tą funkcją.. chyba że na nowo się odrodzi :)

Lolek ale co ty opowiadasz?
3D nie umarlo. Tzn przynajmniej nie w Chinach. Tam blockbuster MUSI miec wersje 3D, chocby film nie byl krecony czy dystrybuowany na innych rynkach w 3D . Zrobili nawet konwersje The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, czy niedawno ostatniego Bourne. Tego ostatniego akurat ciezko ogladac nawet w 2D, a w 3D choroba morska murowana.
Z Avatarem bedzie tak jak z Billy Lynnem, tzn HRF 3D i multum opcji w dystrybucji. chyba, ze do tego czasu, doczekamy sie 4k 3D w domu .

Ostatnia edycja:
Do góry