Film jest tak głupi że aż czasami fajnyczytaj zabawny. Fakt jest taki że trzeba na niego patrzeć z wielkim przymrużeniem okaObejrzałem Grimsby ale dawno tak głupkowatego filmu nie oglądałem, choć kilka razy się uśmiałem.. i teraz wiem jak załatwić sprawę jak sędzia jest do bani...a poważnie to jak Sony Pictures dalej będzie inwestować w takie filmy to oni chyba i za 10 lat nie wyjdą z długów.. Bo przy okazji oglądania filmu kilka innych rzeczy zrobiłem inaczej chyba nie dałoby rady wytrzymać cały film.. Teraz obejrzę 8 odc serialu Six.
Bubafat,no co ? Nie widzisz podobieństwa ? Dla ułatwienia dodam,że gościu ma na imię Maciek![]()
Powiedzmy szczerze -trzeba mruzyc oba.
A mam temacik ktory pogodzi wszystkich Miss Sloane.
Nie ma nudy. Oldschool.
Lolek,a co powiesz o scenie ze słoniami oraz tej z wyssaniem trucizny ?Obejrzałem Grimsby ale dawno tak głupkowatego filmu nie oglądałem, choć kilka razy się uśmiałem..
Sugerujesz ze MK jest androidem?
No ale one sie nie starzeja, Tzn maja expire date ale nie przjawiaja procesow starzenia ciala.![]()
Shakuj mu konto i wklej jako avatara.
Obejrzałem Grimsby ale dawno tak głupkowatego filmu nie oglądałem, choć kilka razy się uśmiałem.. i teraz wiem jak załatwić sprawę jak sędzia jest do bani...a poważnie to jak Sony Pictures dalej będzie inwestować w takie filmy to oni chyba i za 10 lat nie wyjdą z długów.. Bo przy okazji oglądania filmu kilka innych rzeczy zrobiłem inaczej chyba nie dałoby rady wytrzymać cały film.. Teraz obejrzę 8 odc serialu Six.
Nie wiedziałeś ?
To jedyny tak wyjątkowo zaawansowany i profesjonalnie skalibrowany android na świecie
Dla niepoznaki potrafi się starzeć,ale posiada także funkcję odmładzania organizmu
Da się nawet lubić
Ciekawe,jak by zareagował...![]()
Teraz na tapecie z cyklu - "Dawno,dawno temu...
a za tydzień już nowy serial to znaczy w ten piątek![]()
Tak jak to widzial rezyser .... albo jak Rutger Hauer.![]()
Dawno temu w trawie?![]()
Lolek,serial nie był zły,ale ja nie trzepie ich 10 nowych na rok,tylko i tak nadrabiam zaległości,tudzież obejrzę coś nowego,jednak akurat ten średnio mi podszedłPiramida to teraz mi polepszyłeś humor - Kolego![]()