Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida .
Jestes gotowy na nowa ksyke?
Troche glupio jesli faceci zwracaliby sie do Ciebie Baby, ale po takim filmie, moze to na forum internetowym jakos przejdzie. ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem Grimsby ale dawno tak głupkowatego filmu nie oglądałem, choć kilka razy się uśmiałem.. i teraz wiem jak załatwić sprawę jak sędzia jest do bani... :) a poważnie to jak Sony Pictures dalej będzie inwestować w takie filmy to oni chyba i za 10 lat nie wyjdą z długów.. Bo przy okazji oglądania filmu kilka innych rzeczy zrobiłem inaczej chyba nie dałoby rady wytrzymać cały film.. Teraz obejrzę 8 odc serialu Six.

venomas200

New member
Bez reklam
Obejrzałem Grimsby ale dawno tak głupkowatego filmu nie oglądałem, choć kilka razy się uśmiałem.. i teraz wiem jak załatwić sprawę jak sędzia jest do bani... :) a poważnie to jak Sony Pictures dalej będzie inwestować w takie filmy to oni chyba i za 10 lat nie wyjdą z długów.. Bo przy okazji oglądania filmu kilka innych rzeczy zrobiłem inaczej chyba nie dałoby rady wytrzymać cały film.. Teraz obejrzę 8 odc serialu Six.
Film jest tak głupi że aż czasami fajnyczytaj zabawny. Fakt jest taki że trzeba na niego patrzeć z wielkim przymrużeniem oka

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Powiedzmy szczerze -trzeba mruzyc oba.
A mam temacik ktory pogodzi wszystkich Miss Sloane.
Nie ma nudy. Oldschool.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem Grimsby ale dawno tak głupkowatego filmu nie oglądałem, choć kilka razy się uśmiałem..
Lolek,a co powiesz o scenie ze słoniami oraz tej z wyssaniem trucizny ? :mrgreen::wink:
Sugerujesz ze MK jest androidem? ;)
No ale one sie nie starzeja, Tzn maja expire date ale nie przjawiaja procesow starzenia ciala. :)

Nie wiedziałeś ? :wink:
To jedyny tak wyjątkowo zaawansowany i profesjonalnie skalibrowany android na świecie :-D:mrgreen:
Dla niepoznaki potrafi się starzeć,ale posiada także funkcję odmładzania organizmu :-D
Da się nawet lubić :wink:
Shakuj mu konto i wklej jako avatara.

Ciekawe,jak by zareagował... :-D

"Underworld: Blood Wars",gdzie się pchasz ? :mrgreen:
Teraz na tapecie z cyklu - "Dawno,dawno temu... (Once Upon...)" w klimatach ;-) :
mv-with-horse-2.jpg

Pike_and_Henry_Streets,_Manhattan_(NYPL_b13668355-482679).jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida głupiutki ten film jak diabli - szkoda nawet pisania.. Ale serial Six mnie zdziwił zakończeniem.. a za tydzień już nowy serial to znaczy w ten piątek :)

Pakolo

Well-known member
Bez reklam

Głupkowaty powiadasz, a to widziałeś?
Asy bez kasy (2016) - Filmweb

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Nie wiedziałeś ? :wink:
To jedyny tak wyjątkowo zaawansowany i profesjonalnie skalibrowany android na świecie :-D:mrgreen:
Dla niepoznaki potrafi się starzeć,ale posiada także funkcję odmładzania organizmu :-D
Da się nawet lubić :wink:

Ciekawe,jak by zareagował... :-D

Tak jak to widzial rezyser .... albo jak Rutger Hauer. ;)

Teraz na tapecie z cyklu - "Dawno,dawno temu...

Dawno temu w trawie? ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Do góry