A te kurczaki mogły dodatkowo zabić jakąś dżdżownicęPiramida
Ile kurczaków musiało zginąć podczas kręcenia kilku sezonów Spartacusa, aby goście mogli masę budować![]()
Lolek,a wiesz,że na planie "Hobbita" zginęło 27 zwierząt ?![]()
No nie wiem . Moj Border Collie wskoczyl kiedys, a ja za nim i obojga nas zabralo kawalek . Jeden z tych niewielu niezapomnianych momentow z zycia dawnego psa. Nie byla to proba samobojcza, bo choc suka nie byla pelnej krwi, jeszcze mloda, uczuciowa i "z temperamentem", ale bardzo inteligentna.Nowofunland nie wskoczyłby do takiej rwącej rzeki, a tu barany na siłę owczarka wrzucili. Na dodatek na końcu pies został wciągnięty pod wodę.
Pomyłka będzie - zobaczysz![]()
To co ? Lecimy ? Armanig zebrał już niezłą ekipę kobitek![]()
No nie wiem . Moj Border Collie wskoczyl kiedys, a ja za nim i obojga nas zabralo kawalek . Jeden z tych niewielu niezapomnianych momentow z zycia dawnego psa. Nie byla to proba samobojcza, bo choc suka nie byla pelnej krwi, jeszcze mloda, uczuciowa i "z temperamentem", ale bardzo inteligentna.
Wiesz, 3 miesiace, czy rok, dookola swiata, to jeszcze mozna, ale nie samym dziobaniem i melanzami czlowiek zyje.
I co obsiejesz deck sativą, postawisz laweczke i bedziesz opowiadal stare dowcipy? Nie ma zycia bez wyzwan. A w meskiej grupie, bez oczywistego celu na horyzoncie i zewnetrznych zagrozen, skonczyloby sie to Krolem Much albo Counterstrikiem.![]()
Henry jak lubisz psiaki to obejrzyj sobie film Marley i ja - płakaliśmy jak oglądaliśmy ten film..![]()
Bo Hachiko też wyreżyserował Lasse Hallström- tak samo jak Był sobie pies, Czekoladę, Podróż na tysiąc stóp, Co gryzie Gilberta Grape'a i wiele innych dobrych pozycji no i oczywiście Dzieci z BulerbynTo nawet nie ma co porównywać.
Mój przyjaciel Hachiko (2009) - Filmweb
Mnie ten film bardziej ruszył, jak wszystkie dramaty razem wzięte.
Snajper też mnie wzruszył, nie ryczałem tak jak TyAle my na takich a bubafat z piramida na lalaland a henry z gadającymi psami![]()
A odkąd mam psiaka, to filmy pokroju Hachiko czy ostatnio obejrzany Był sobie pies trochę inaczej odbieram![]()
rozmawiałeś już ze swoim psem ?
k:
... i Jego piesto nie psiaki tresowane "do służby"....jak np. nasz Caparzo![]()
![]()