Pies poprosił Henrego żeby przy odsłuchach Biebera wyrzucał go przed dom![]()
Jak popiję bimbera i posłucham przy tym Bimbera... to zdarza sięrozmawiałeś już ze swoim psem ?
k:
Młody jeszcze ale zobacz na jego grzywę.To nowa rasa,która gdy osiągnie wiek 12 miesięcy,z łatwością zabija 3 dorosłe lwy (samce)Piramida nie mów mi ze to coś to jest pies![]()
W tym filmie jedynie co jest dobre., to właśnie scenografia i widoki. Teraz wiem dla czego Sony Pictures, ma taki dołek finansowy. Żadnych wartościowych filmów w ostatnich latach. Nie licząc BITWA O LAMi również przyjemnie się oglądało
Ciekawie wyglądał ten stateczek oraz znajdujące się na nim pomieszczenia,w tym te do rozrywki.Na zewnątrz także niczego sobie![]()
Sama realizacja podchodziła trochę pod "popcorn" ,jednak według mnie temat ciekawy.
Zastanawiające jest,jakie decyzje podejmowaliby inni ludzie,którzy znaleźliby się w takiej sytuacji,oraz to,że czasami zła decyzja może za sobą pociągnąć także pozytywne skutki...
Lubię chomiczkę Lawrence i "komedianta" Pratta,więc obsada jak dla mnie ok
Obraz na BD gorszy niż się spodziewałem,oglądając trailer na tej stronie :
Passengers - HD-Trailers.net (HDTN)
Dzwięk tylko DTS-HD Master Audio 5.1 2119 kbps.
Mimo to,dobrze się bawiłem
Ciekawa scena.Sam basenik z fajnym widokiem
A drugi cukierek ? Tylko nie pisz,że Pratt,bo już Cavilla podobnie nazywałeś![]()
... i Jego pies
![]()
Chyba juz sie wyjasnilo, ze nie do Ciebie.Buba, Ty tak do mnie?
Mój jeszcze młody i głupi, ale Retrievery- Goldeny czy Laby generalnie kochają wszystko co mokre, są stworzone do pływania w prawie każdych warunkach, temperaturze i pogodzie![]()
RA, pytanko. Wyobraź Siebie na tym statku. W kapsulach masz tylko ludzi z Twoje listy znajomych z tego forum. Kogo z nich obudził by??Mi proszę nie liczyć, ja jestem kapitanem statku
![]()
Loluś, przeca całość HBO udostępniło, ja już zapomniałem, że oglądałem
To będzie dobre na Atmos, nie ma dobrej jakości jeszcze video
[YouTube]C2mk6qPw1Fc[/YouTube]
To będzie dobre na Atmos, nie ma dobrej jakości jeszcze video
Tupac oraz nowy serial Netflixa: