Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Mi również przyjemnie się oglądało :wink:
Ciekawie wyglądał ten stateczek oraz znajdujące się na nim pomieszczenia,w tym te do rozrywki.Na zewnątrz także niczego sobie :-D
Sama realizacja podchodziła trochę pod "popcorn" ,jednak według mnie temat ciekawy.
Zastanawiające jest,jakie decyzje podejmowaliby inni ludzie,którzy znaleźliby się w takiej sytuacji,oraz to,że czasami zła decyzja może za sobą pociągnąć także pozytywne skutki... :wink:
Lubię chomiczkę Lawrence i "komedianta" Pratta,więc obsada jak dla mnie ok :wink:
Obraz na BD gorszy niż się spodziewałem,oglądając trailer na tej stronie :
Passengers - HD-Trailers.net (HDTN)
Dzwięk tylko DTS-HD Master Audio 5.1 2119 kbps.
Mimo to,dobrze się bawiłem :wink:

Ciekawa scena.Sam basenik z fajnym widokiem :grin:
A drugi cukierek ? Tylko nie pisz,że Pratt,bo już Cavilla podobnie nazywałeś :mrgreen::wink:
W tym filmie jedynie co jest dobre., to właśnie scenografia i widoki. Teraz wiem dla czego Sony Pictures, ma taki dołek finansowy. Żadnych wartościowych filmów w ostatnich latach. Nie licząc BITWA O LA:D
RA, pytanko. Wyobraź Siebie na tym statku. W kapsulach masz tylko ludzi z Twoje listy znajomych z tego forum. Kogo z nich obudził by??;-) Mi proszę nie liczyć, ja jestem kapitanem statku:mrgreen:

Bipo

Active member
Bez reklam
... i Jego pies :grin:
UK-Pet-Puppy-Dogs-FBI-Print-font-b-Winter-b-font-Warm-Jumpsuit-font-b-Camo.jpg

Henry coś Ty zrobił z psem bojowym Caparzo :shock::p

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Buba, Ty tak do mnie? ;)
Mój jeszcze młody i głupi, ale Retrievery- Goldeny czy Laby generalnie kochają wszystko co mokre, są stworzone do pływania w prawie każdych warunkach, temperaturze i pogodzie ;)
Chyba juz sie wyjasnilo, ze nie do Ciebie.
Ale zeby Ci nie bylo z tego powodu smutno, to masz tam ze specjalna dedykacja La La Land - alternative casting scene ( tam nieco wyzej ). Wczesniej mi dedykacje wcielo a nie mialem czasu i okazji poprawic.

venomas200

New member
Bez reklam
Zbliżam się do końca 4 sezonu Breaking Bad.
Jak ja dziękuję za ten wątek. Po jak pisałem prędzej i jak Armaning pisał też chciałem zaprzestać oglądania serialu po 4 odcinku.
I jak Armaning pisał jest Breaking Bad potem długo długo nic i są inne seriale. Nie znam zakończenia kie chce narazie poznać, ale już żałuję że jest tylko 5 sezonów. Cokolwiek się dalej wydarzy.
Szczerze nawet filmów innych nie chce mi się oglądać bo wolę BB obejrzeć

Piramida

Well-known member
Bez reklam
RA, pytanko. Wyobraź Siebie na tym statku. W kapsulach masz tylko ludzi z Twoje listy znajomych z tego forum. Kogo z nich obudził by??;-) Mi proszę nie liczyć, ja jestem kapitanem statku:mrgreen:

Taka podróż trwa bardzo długo.Chłopakom pewnie zaschłoby w gardle,więc wybudzałbym ich na kielona a później dalej by sobie hiebernowali :mrgreen:

Tupac oraz nowy serial Netflixa ;) :
[youtube]TPK--qZofks[/youtube]
[youtube]ESEUoa-mz2c[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To będzie dobre na Atmos, nie ma dobrej jakości jeszcze video

Połączenie "2012", "Pojutrze" i "San Andreas" ; )
Obejrzymy.

Tupac oraz nowy serial Netflixa ;) :

Ten nowy-stary 2Pac wygląda jak brzydszy brat, ale podobny ;)
Druga pozycja też zapowiada się dobrze.
Netflix daje radę.
Za to Showmax ściągnął mi dziś z automatu abonament (zapomniałem zrezygnować), ale nic, myślę, obejrzę przynajmniej drugi sezon "Billions", patrzę a tu jeden odcinek... pfff

Do góry