Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Widzisz jak to jest... z kilkoma filmami tak mam.. nie będę wymieniał bo może wstyd.... :) ale czasem tak jest...silniejsze jest to od człowieka..

Caparzo

New member
Bez reklam
Widzisz jak to jest... z kilkoma filmami tak mam.. nie będę wymieniał bo może wstyd.... :) ale czasem tak jest...silniejsze jest to od człowieka..

To nie jest wstyd. Mi poleciało na snajperze na końcu, na wzgórzu szerszeni i w piątek ze śmiechu jak grałem na konsoli z chłopakami :hmm::eek:k:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Przy Snajperze to tak troszkę i mi łzy się pokazały ale przy Ocalonym dwa razy oglądałem i dwa razy łzy leciały jak nic.. ale starczy już o łzach podczas oglądania filmów..:)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Wygląda tu jak Kristen Stewart :wink:
Nawet K.S (w sukience) wyglada lepiej.

Wrzucilem dla beki. Przeciez po jedzeniu to niebezpiecznie ogladac. ;)

Wracajac do Pasazerow, to nie chodzilo mi o super realizacje sceny, tylko sam pomysl uwiezienia plywaczki w kuli z wody w "zero G". Nie przypominam sobie takiego numeru w innych filmach Sci-fi, choc nie moge w to uwierzyc, zeby ktos sie na to kiedykowiek nie szarpnal, wiec wydalo mi sie to swierze. Drugi motyw, ktory mi sie spodobal, choc to cliche, to tekst bolka podczas "wywiadu", o tym ze pomysl przeprowadzenia sie do kolonii mu pasuje, bo na Ziemi wszystko, co sie zepsuje, sie wyrzuca, a w kolonii jest inne podejscie i sie naprawia. I tyle mi sie z filmu podobalo.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Seriami po 7 i do kajut. Harem w kosmosie na każdy dzien tygodnia.
Po roku upgrejd ;)
Po wylądowaniu 3x tyle osób co pierwotnie na pokładzie ; )

Ok.Wybudziłbym jeszcze kilku ziomeczków do melanży,bo na dłuższą metę,z samymi laskami też można zwariować :grin::wink:
No i dogadałbym się z kimś,aby poza baletami,korzystać z nim na zmianę z komory hibernacyjnej :-D

Lolek, to sobie obejrzyj ten film. To nawet nie ma co porównywać.
Mój przyjaciel Hachiko (2009) - Filmweb
Mnie ten film bardziej ruszył, jak wszystkie dramaty razem wzięte.

Zayebisty film.Ten o którym wspominał Henio ("Był sobie pies") jest tego samego reżysera.
Sporo ludzi dało temu drugiemu ocenę 1/10,po tym jak obejrzeli filmik z planu :wink: :
Jak kręcono film "Był sobie pies" - Przerażony pies wrzucony do wzburzonej wody - Wykop.pl
piramida na lalaland

Ale syfu nie zrobiłem.Miałem ze sobą mopa i wyżynałem łzy do kubła :grin::mrgreen:

Drugi motyw, ktory mi sie spodobal, choc to cliche, to tekst bolka podczas "wywiadu", o tym ze pomysl przeprowadzenia sie do kolonii mu pasuje, bo na Ziemi wszystko, co sie zepsuje, sie wyrzuca, a w kolonii jest inne podejscie i sie naprawia.

To co ? Lecimy ? Armanig zebrał już niezłą ekipę kobitek :grin:

Ostatnia edycja:

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Nowofunland nie wskoczyłby do takiej rwącej rzeki, a tu barany na siłę owczarka wrzucili. Na dodatek na końcu pies został wciągnięty pod wodę.

Do góry