Koledzy pytanie jak nazwać plik na penie do aktualizacji"Upgrade"czy jak
Koledzy pytanie jak nazwać plik na penie do aktualizacji"Upgrade"czy jak
Kolego w dzisiejszych czasach pendrive to przezywtek,ja uzywam chmur i wlasnego serwera do przechowywania i transferu danych.A dlaczego "na pusty pendrive" ? Normalnie uzywany pen, może tam byc byleco, byle by wkopiować na niego plik autorun.upg , wył TV, włozyć do slotu (wszystkie inne wyciągnąć), zał TV i grzecznie czekac az zatrybi i zacznie upgrade robić.
W dzisiejszych czasach nieposiadanie bylejakiego pendrive w domu to jakieś - sorki - zboczenie
Kolego w dzisiejszych czasach pendrive to przezywtek,ja uzywam chmur i wlasnego serwera do przechowywania i transferu danych.
Kolego, no to se użyj "chmur i wlasnego serwera do przechowywania i transferu danych" i zainstaluj nowe oprogramowanieKolego w dzisiejszych czasach pendrive to przezywtek,ja uzywam chmur i wlasnego serwera do przechowywania i transferu danych.
Kolego w dzisiejszych czasach pendrive to przezywtek,ja uzywam chmur i wlasnego serwera do przechowywania i transferu danych.
ludzie ... naprawde nie ma macie pendrive w domu ?Tylko "chmury" i dyski 500GB USB 3.0 ?
I jak napisałem, nie musicie jakos "specjalnie" go przygotowywać, formatować, przerzucać dotychczasowa zawartość na inny nośnik - uzywany pendrive, byleby miał miejsce na plik autorun.upg (około 150MB), który pakujecie do tego pena , włożyć do slotu na wyłączonym TV, zał TV i czekać na procedury na ekranie.
Nie wiem jak u Was, ale u mnie zdarza się z 1raz dziennie, na najnowszym oprogramowaniu, że tv się wyłączył w chwili zmiany programu.
Nie próbowałem jeszcze, czy taki niesformatowany pendrive, ze skopiowanym na niego do posiadanych na nim innych plików plikiem autorun.upg zadziała także automatycznie po włożeniu go do slotu przy włączonym TV. Z reguły taka jest normalna procedura aktualizacji oprogramowania. Przy czystym pendrive z załadowanym na niego tylko plikiem autorun.upg tak to działa. Nie mogę tego teraz sprawdzić, bo jestem za granicą. Próbowałeś też tak?A dlaczego "na pusty pendrive" ? Normalnie uzywany pen, może tam byc byleco, byle by wkopiować na niego plik autorun.upg , wył TV, włozyć do slotu (wszystkie inne wyciągnąć), zał TV i grzecznie czekac az zatrybi i zacznie upgrade robić.