Witam
Właśnie kupiłem Panasa TX-L32E30E i muszę stwierdzić, że na daną chwilę (testów) jestem średnio zadowolony.
Jakość obrazu nie jest specjalnie powalająca, korzystam z Vectry cyfrowej...
następna rzecz to to, iż ogladjąc jakiś film z pena, nie wyświetla mi polskich znaków, przetestowałem już wszystkie kodowania napisów w TV i lipton...
nie odtwarza mi wszystkich formatów z pena, a w popularnym i szalenie ważnym mp4 - nie ma dźwięku...!
w drugim pokoju starszy samsung LCD łyknął wszystkie te formaty bez zająknięcia...
mam też dziwne problemy z podłączeniem go do lapka przez HDMI...ale to już kwestia ustawień...natomiast sam obraz, żyletą nie jest, choć wymagający nie jestem...
subiektywnie odczucia na plus to bardzo dobre głośniki, w porównaniu do innych TV, z którymi miałem stycznośc, naprawde ok...
co do netu, podłączyłem tv do routera i skonfigurował się Net w kilka sekund, prosto i szybko... natomiast denerwuje mnie np serwis Youtube, nijak nie mogę tam wybrać jakości odtwarzanych filmów, pomimo, że są dostępne w wersji 1080P i 720P to TV zawsze wybiera najniższą jakość...
potestuje go jeszcze troche, ale mam możliwość wymiany go na inny model w razie czego...