Ja z kolei mam problem innej natury. Walczę z pilotem uniwersalnym TC30 Harmana, który poprzednio bez żadnych problemów obsługiwał AVR 745 (który pochopnie sprzedałem na początku roku czekając na Styczniowy wypust AVR 355....
), oraz aktualnie AVR 235 w zestawie KD w sypialni, ale za cholerę nie chce obsługiwać poprawnie AVR 355
Problem polega na tym, że włącza wszystkie urządzenia bez problemu, ale AVR 355 nie przechodzi na poszczególne tryby - jak chcę oglądać np. telewizję z platformy 'n' i pozostawię amplituner w tym trybie, to jak włączę ponownie nie ma problemu, jeśli zaś będę chciał włączyć np. oglądanie DVD/słuchanie muzyki, czy też platformę CP, albo obejrzeć film HD, amplituner nie reaguje na polecenia pilota - włącza wszystko pięknie, ale nie wybiera trybu DVD, TV, Game itd. Muszę korzystać z pilota AVR 355, aby wybrać właściwy tryb. Przycisk "Help" również nie rozwiązuje problemu - ki diabeł? Jeśli ma ktoś jakieś sugestie, będę dźwięczny
Siedziałem 3 godziny konfigurując go poprzez sieć, grzebałem w opóźnieniach itd, nic to nie daje. Mam najnowszy firmware pilota, więc nie powinno być problemu, a jednak jest.
Pozdrawiam
Aha, dźwięk AVR 355 po konfiguracji jest miodny - ja jestem baaardzo zadowolony