Nowe ampli H/K

WoJoW

New member
Czy są może jakieś dokładniejsze informacje na temat premiery avr 655 i 755? Bo z góry miał to być luty, ale są może przewidywane jakieś przesunięcia?

ADBAR70

Klub HDTV.com.pl
VIP
do niedzieli czyli do 1 lutego w media w Warszawie hk 255 byl do wzięcia za 2 tyś dzisiaj jest za 2,5 tyś było i się skończyło następna promocja ponoć w maju to tak dla chcących szukać promocji

achim69

Member
H/K AVR155 vs AVR260

Witam.Mam pytanie do fachowców z tego tematu forum.Czy między wymienionymi w tytule modelami H/K jest jakaś zauważalna różnica w brzmieniu.Konkretnie chodzi mi o wysokie tony.Nadmienię że jeden z tych ampli ma napędzać kolumny Klipsch F1.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
różnica jest duża dynamiki dźwięku. Klipsche lubią być dobrze napędzane . Więc jeśli problem tylko mentalny brałbym AVR 260

achim69

Member
Dzięki kiki za szybką odpowiedź ale mam jeszcze jedno pytanie.Czy ta różnica będzie tak duża że warto do avr260 dopłacać ponad 1 tys. bo avr155 mogę kupić za 1050 zł a 255/260 to już ponad 2 tys.

blackninja

ninja
Pomagam
VIP
Różnica w dzwięku będzie ale nie taka, że ten za tysiaka nie gra, a ten za 2050 gra.
Pamiętaj , że nie różnią się tylko tym, avr255 i 260 obsługują już nowe formaty dźwięku HD.

Do góry