mensir67pl napisał:
Wielkie dzieki. Z tego co widze to menu w nagrywarce jest po angielsku a nie po polsku szkoda - dukam dalej po angielsku.
mensir67pl napisał:
Brak informacji na ten temat. Prawdopodobnie jest wspólna partycja dla filmów, muzyki i obrazów.holy diver napisał:Jak wygląda sprawa podziału dysku twardego w nagrywarce Sony? ...
W nagrywarce menu jest po polsku, obrazki w polskiej instrukcji są z wersji angielskiej.Dario5 napisał:...
Z tego co widze to menu w nagrywarce jest po angielsku a nie po polsku
...
A próbował ktoś podłączyć dysk pod kompa i zobaczyć zawartość?amadeo napisał:Brak informacji na ten temat. Prawdopodobnie jest wspólna partycja dla filmów, muzyki i obrazów.
Istnieje ograniczenie na ilość plików i katalogów (albumów).
Dzięki. Nareszcie jakaś dobra wiadomość dzisiajamadeo napisał:W nagrywarce menu jest po polsku, obrazki w polskiej instrukcji są z wersji angielskiej.
Ja nie próbowałem. Możesz ew. poszukać informacji na niemieckim forum:Dario05 napisał:A próbował ktoś podłączyć dysk pod kompa i zobaczyć zawartość?
Mam problem ponieważ nie jestem pewny czy wszystko (i dobrze) pamiętam.andruh napisał:czy ktoś z użytkowników 750/950 może odpowiedzieć na pytanie co skłoniło do wyboru właśnie tej nagrywarki a nie np. Panasonica EH67czy LG 278H?
Co do LG:amadeo napisał:LG
- mało trybów nagrywania, brak automatycznego wyboru trybu nagrywania, brak magistrali cyfrowej w SCART, brak możliwości rekompresji, brak sterowania przez HDMI
Amadeo
amadeo napisał:Odnośnie wielkości napisów w DIVX to nagrywarka rozpoznaje także format idx/sub (Vobsub), który umożliwia zmianę wielkości czcionki. Wystarczy więc nagrać ponownie film z przekonwertowanymi napisami. Widziałem próbki, wyglądają ślicznie. Niestety moje własne szybkie próby konwersji (przy pomocy programu Subtitle Creator) są, jak na razie, nieudane.
Amadeo
Tak, o to mi chodziło ale jak widać byłem błędnie przekonany, że to niemożliwe w LG.-szu= napisał:Co rozumiesz pod hasłem rekompresja? Jeśli chodzi Ci o zmianę trybu nagrywania w dół (np z lepszej jakości XP na gorszą SP) to jak najbardziej możesz podczas przegrywania na płytę zrobić ten manewr. Od gorszej jakości do lepszej raczej niemożliwe na każdej nagrywarce.
Przetestowałem własnoręcznie poprzez płytę testową DivxText:pisk napisał:Moje pytanie do Ciebie - skąd masz info, że czyta w formacie Vobsub? I gdzie widziałeś próbki? Puszczone z nagrywarki?
pisk napisał:LG nie ma przelotki RGB.
Dodam jeszcze, że był najgłośniejszy z całej wymienionej trójki.