Tego nie jestem w stanie sprawdzić. Niestety nie wszystkie urządzenia odtwarzają format DVD-R/RW VR np. mój odtwarzacz Cyberhome.ArtS007 napisał:Czy dokładność co do klatki dla trybu VR jest zachowana w przypadku odtwarzania na innym odtwarzaczu?
Tak. Nawiasem mówiąc wycięcie reklam nie ma nic do rzeczy.hobbit napisał:... czy po edycji materiału na hdd (wycięcie np. reklam) nagranego w trybie LP można go zgrać na DVD-RW
(tryb video) w trybie High-Speed?
Na jakiej stacji próbowałeś? Wydaje mi się, że żadna polska nie nadaje VPS w sygnale telewizyjnym.Kris888 napisał:Czy działa Wam funkcja VPS/PDC w 950-ce, bo mi nie działa.
Tak (ale nie wiem jak to wygląda u LG). Co więcej jest też funkcja edycji rozdziału, w której możesz w jednym okienku tworzyć, łączyć, przenosić i kasować rozdziały. Funkcja ta występuje przy liście kopiowania, gdzie operacje są wirtualne, więc nie zniszczysz sobie przypadkowo oryginalnego materiału.hobbit napisał:1. Czy jest możliwość seryjnego wycinania np. reklam z tytułu za jednym razem ( podczas jednej edycji tak jak jest to zrobione w LG RH18 ?
Nie słyszałem o tym. Na pewno jest to możliwe ale nie jest trywialne tzn. nie wystarczy sama zamiana twardego dysku.hobbit napisał:2. Czy ktoś próbował wymienić HDD w 750 na większy np 300GB ?
Aż tak bardzo to skąplikowali?amadeo napisał:Na pewno jest to możliwe ale nie jest trywialne tzn. nie wystarczy sama zamiana twardego dysku.
Nie gniewaj się, ale skomplikowali wygląda nieco lepiej.Geminek napisał:Aż tak bardzo to skąplikowali?
Sony 750/950 ma dwa USB, jedno drukarkowe (standard PictBridge) i drugie uniwersalne.Geminek napisał:...
A to mam jedno ważne pytanie do użytkowników Sonego 750/950. Bo zdaje się, że one mają wejście USB. A jak by skorzystać z obudowy Wellanda ME-740AN.
...
No rzeczywiście, wygląda nieco lepiej.ArtS007 napisał:Nie gniewaj się, ale skomplikowali wygląda nieco lepiej.
Kurcze, jak by się dało chociażby odtworzyć Divx z napisami to już by mi to wystarczyło.amadeo napisał:Ponieważ dysponuje obudową Wellanda z HDD to sprawdzę to praktycznie.
W czasie odtwarzania z DVD naciśnij przycisk HDD/DVD DUB (raz, nie trzymając przez 1sek!). Pojawi się się komunikat "Rozpocznij kopiowanie", który jest źle przetłumaczony - powinno być "Kopiowanie rozpoczęte".xandra napisał:...
Czyli w czasie odtwarzania płyty mam nacisnąć na 1 sek przycisk DVD/SUB (piszę z pamięci), a więc naciskam jest napis kopiowanie ale po przerwaniu kopiowania nie ma nic nagranego na HDD.
Na dysk twardy możesz kopiować dwoma metodami:xandra napisał:...
Czy jest jakaś reguła które płyty da się zgrać bezpośrednio na dysk a które trzeba zgrywać podczas odtwarzania?