AgaMati napisał:witam wszystkich szczęśliwych? posiadaczy Sony 950.
Chcialabym dołączyć do waszego grona ale mam taki mętlik w głowie, że już sama nie wiem jaką nagrywarkę wybrać. Proszę o wszystkie wady i zalety Soniego:
1. jaki obraz i dźwięk
2. czy wszystkie rodzaje płytek DVD i CD z nagranymi JPG i mp3 można nagrać na HDD i potem odwrotnie na płytki
3. jak działa USB - na co pozwala
4. jak z Divixami
i miliony dodatkowych pytań..............
Czy teraz kupilibyście już inny model i jaki?
z góry bardzo dziękuję
Witam
Od kilkunastu dni jestem w posiadaniu 950-tki. Zapoznaje się z jej możliwościami, ale wiem, że...:
1)Obraz i dźwięk jest SUPER!!!!. Naturalnie do TV mam podłączenie przez HDMI. Dodatkowo przez coaxial dźwięk do amplitunera.
2)Testowałem zgrywanie na HDD i wypalanie na CD i DVD. Obyło się bez najmniejszych kłopotów. To działa intuicyjnie...
3)Poprzez USB podłączyłem PenDrive'a z mp3 i zdjęciami. Odtworzyła wszystko, ale wchodzi się z "poziomu" HDD (świeci na niebiesko)
4)DivX (a także napisy do nich) działają bezproblemowo. Problemem jest zbyt mała czcionka. Nie wiem jescze czy to wina nagrywarki czy formatowania samych napisów
Nie kupiłbym nic innego!!!! Jak dla mnie poprostu bomba!!!
Korzystam z kablówki analogowej Aster i mam nagrywarkę podłączoną do kablówki. Najpierw zaprogramowałem kanały w TV, a potem przez SCART przesłałem liste do nagrywarki. Po takiej operacji należy KONIECZNIE wypiąć SCART i pozostawić HDMI
Powodzenia!