Niedawno słuchałem poprzedników RX8, czyli RS8 i wywarły na mnie bardzo pozytywne wrażenia, ciekawe jak faktycznie brzmią następcy?http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/47aed625d5d3dec2.html
Ostatnia edycja:
Niestety po niemiecku, szkoda że nie po ang lub plDeimos napisał:A tu same superlatywy po teście Monitor Audio RX:
Jak to nie ma po angielsku? A to nic:SeboZakret napisał:Niestety po niemiecku, szkoda że nie po ang lub pl
Powiem tak: mi się tak spodobały GS, że się zastanawiam czy zamiast RX6 zestaw wziąć zestaw RX ale przody kupić Goldy (GS60) w takim biedniejszym (ekonomiczniejszym) rozwiązaniu - tylko teraz pytanie do Was: czy to miało by sens mieć tylko GS60 a reszta od RX?? Jak myślicie??Deimos napisał:No ja jutro jade do Poznania do firmy KORIS - specjalnie aby odsłuchać Monitor Audio RS, RX-8, porównać je z serią GS i jeszcze Focale...
No zarówno RX6 jak i GS60 słuchałem na H/K 460 i mi się bardzo podobało, i myślę że to dobry wybór bo mi zależy przede wszystkim na kinie i PS3 a mniej na muzyce ( jakieś 10%).IceBreaker napisał:Może przeoczyłem (za co z góry przepraszam) ale nie doczytałem czym będziesz napędzał te Goldy/Rx'y?
Pozdrawiam