Otóż to. Ja lubię oglądnąć film w 5.1 w warunkach domowych, ale... niestety często nie mam kiedy.Nie do końca tak jest, a na pewno nie zawsze. Wiele osób likwiduje kino nie dlatego, że źle brzmi, a dla tego, że coraz rzadziej ogląda filmy. Tak było w moim przypadku. Zawsze wiedziałem, że muzyka, a nie film jest moją pasją. Na początku jak kupiłem kino oglądałem sporo filmów w domu bo miałem sporo do nadrobienia. Nudzi mnie oglądanie po kilka razy tych samych filmów. Prawda jest taka, że jak kupiłem płytę to obejrzałem i potem już leżała. Doszło do tego, że oglądałem może ze 2 filmy w miesiącu (moim zdaniem coraz gorsze filmy wychodzą, tzn. słaba fabuła+ fajne efekty). Do tego spokojnie wystarcza mi stereo + sub i jest dobrze. Nie tak jak w przypadku kina domowego, ale mi wystarcza. Teraz częściej zacząłem chodzić do kina. Dzięki zrezygnowaniu z kina mogłem większe środki przeznaczyć na stereo bo na tym głównie mi zależało. Oczywiście rozumiem maniaków filmów. Każdy może mieć inne podejście do tematu.
Jak lubisz słuchac radia, to zdecydowanie warto bez dwóch zdań. Ja mieszkam w Szczecinie 7 piętro w tej chwili mam 19 stacji dab, jakość dżwieku mega fajna (zwykłe radio nie ma podejścia) antena ledwo metr kabelka i gra super.No właśnie miałem zapytać czy warto przy zakupie brać pod uwagę DAB?
Ile jest stacji nadających w DAB?
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Zawsze lubiłem lekcje muzykiLobos, co robią moje nuty u Ciebie pod nickiem?![]()
Fotki poprosimy
A jak różnice w stosunku do BXów (bo poprzednio chyba takie były?)
Wiesz, ja przy okazji zmiany kolumn zmieniłem amplituner, róznica w dżwieku jest zdecydowanie na korzyść bronze 2, ale nie jestem w stanie powiedzieć czy to zasługa kolumn czy ampkaSpore różnice w dżwięku pomiędzy Bronze 2 a BX2?
Nie jest duże, mam tylko 20m2 4x5m, moim zdaniem jest fajnie, sprzęt nie zajmuje dużo miejsca a jest widoczny i słyszalny.Masz duże pomieszczenie to czemu monitory ? to sie gubi wszystko