samfisher74
New member
bardzo fajnie to wygladai pozdrawiam czasowo z Wolina
Dzięki, na razie nie planuje dalszych zakupów ... ciekawe jaki klocek będzie następny, może CD ?
bardzo fajnie to wygladai pozdrawiam czasowo z Wolina
A nie lepiej laptop?Dzięki, na razie nie planuje dalszych zakupów ... ciekawe jaki klocek będzie następny, może CD ?
No to jakiś DAC do niego i lecisz flacki z lapka.Mam CD i mało używam.Ze względu na wygodę muzykę puszczam z laptopa.Laptopa mam oczywiście
Zapowiada się nowoczesne wnętrze, wklejać foty na bieżąco. ..![]()
Ps. Ładna sukienkę masz na balkonie...![]()
To chyba jakieś dzwonyTo są "niedzielne" spodnie, złożone na kant.
Tak wygląda "po nowemu" pokój będzie docelowo biało, szaro, czarny. Teraz wymieniamy meble, na pierwszy ogień rtv-ka i ława.
Ładnie to wygląda. A doginałeś kolumny? Nie lepiej brzmi?
Zrobiłem tak jak powiedziałeś i nie zauważyłem żadnej zmiany, zostaje po staremuLekko do środka. Żeby wysokotonowe były skierowane na słuchacza.
Cały czas mi chodzi po głowie zamiana monitorów na podłogówki, myślę że w ciągu kilku miesięcy dojdzie do tego. W tym czasie będę Was bombardował zestawami które wpadły mi w oko na Allegro lub olx, proszę o wyrozumiałość.
Na pierwszy ogień idą :
Dali Concept 6 - stan BDB! (6542785251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i takie :
Kolumny Canton Ergo 80 (6535210179) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Co o nich sądzicie ? Na razie ide w kierunku kolumn używanych , może wykombinuję jakąś zamianę . A może ktoś na forum walczy z takim problemem i ma chęć coś zmienić ?