samfisher74
New member

Zdjęcie robione telefonem , ale tak to wygląda. Kable wpuściłem w ściane ( czy ktoś z was ciął tarczą diamentową beton
Ostatnia edycja:
DobreChciało ci sie wynisić wszystko z pokoju? Żeby szlifierje włączyć ???
No nie mów mi że włączyłeś szlifierkę diamentową do betonu i nawet kwiatów nie wyniosłeś![]()
Ale już po wszystkim, było minęło mam nauczke na przyszłość.
Zauważ że minęło już prawie trzy tygodnie, po kątach jeszcze biało ale na środku już bajkajeszcze nie minęło bo pył to osiadł ci wszędzie i przez jakiś czas bardziej intensywne i częstsze ścieranie pyłu z mebli masz jak w banku
![]()
Było , minełoOdkurzacz chociaż miałeś?? Stary ja wierce na kołka 6 i daje odkurzacz bo zaraz syf pył kurz a to wszystko włazi w sprzęt. Po 3 sek widząc co sie dzieje, powinieneś zaprzestać![]()
Dokładnie. Przed odpaleniem szlifierki powinny być gołe ściany, a okna i drzwi zafoliowane, bo inaczej będzie więcej roboty ze sprzątaniem niż wynoszeniem gratów przed. Wolę nie wiedzieć jak musiało wyglądać w umeblowanym pomieszczeniu po robocie, mając świadomość jak u mnie w pustostanie wyglądało i jak ja sam wyglądałem. Odkurzacz też dobrze mieć drugi specjalnie do tego typu czynności.Odkurzacz chociaż miałeś?? Stary ja wierce na kołka 6 i daje odkurzacz bo zaraz syf pył kurz a to wszystko włazi w sprzęt. Po 3 sek widząc co sie dzieje, powinieneś zaprzestać![]()
Było , mineło