Tu polowy ludu już praktycznie nie ma. Kapusty, Borixona, Savrona, Bali, Wredmanów, Raf, Snikersa, Henry i wielu wielu innych... Zdziadziali wszyscy i siedzą pod pantoflem![]()
w sumie Piramida jak tu przyszedł to też miał 10 lat
Tu polowy ludu już praktycznie nie ma. Kapusty, Borixona, Savrona, Bali, Wredmanów, Raf, Snikersa, Henry i wielu wielu innych... Zdziadziali wszyscy i siedzą pod pantoflem
Jedynie Piramida siedzi na etacie i zabawia towarzystwo.
Do pewnych oczywistości trzeba po prostu dojrzeć (tak jak do bycia np. ojcem).to forum żyje teraz jednym tematem i wiadomo którym.. To forum wegetuje i umrze śmiercią naturalną, nawet nie można Admina użyć, aby zrobił to co powinien, ale napisz źle o oledzie to Kolego minuta osiem i post usunięty.
Nie wiem czy o mnie Ci chodziło ale jestem, jestem. Tylko mało piszę. Odzywam się tylko tam gdzie mam coś do powiedzenia [emoji1].Tu polowy ludu już praktycznie nie ma. Kapusty, Borixona, Savrona, Bali, Wredmanów, Raf, Snikersa, Henry i wielu wielu innych... Zdziadziali wszyscy i siedzą pod pantoflem
Jedynie Piramida siedzi na etacie i zabawia towarzystwo.
Black już od dawna tu nie pracuje..., tyle mogę..."Blackninja" zawsze pomagał i usuwał co trzeba, wystarczyło napisać. Swoją drogą gdzie jest, jakoś łyso na forum bez niego?
tak zawsze było i jestAdmin nie robi żadnych usunięć jak napiszesz, zgłosisz itp..
Tak zawsze było, jest i będzie.. ale jak napiszesz źle o oledzie w 30 min postu nie ma.. d
Już tak się dzieje od 10 lat...To forum wegetuje i umrze śmiercią naturalną
Tak jest nie tylko na tym forum, na każdym, i nietylko w sieci. Widzę to każdego dnia w sklepie czy na ulicy...A u nas (...) osoby ciągle muszą wepierdol ludziom po forach dać, aby sobie humor polepszyć (...) Masakra.
Powiedziałbym odwrotnie, - tylko oni mieli cohones, by olać to, to się tu wyprawia...Tu polowy ludu już praktycznie nie ma. Kapusty, Borixona, Savrona, Bali, Wredmanów, Raf, Snikersa, Henry i wielu wielu innych... Zdziadziali wszyscy i siedzą pod pantoflem![]()
Ja tam biorę wszystko,co pisze Kiki,na poważnie![]()
Ja tam biorę wszystko,co pisze Kiki,na poważnie![]()
Troja
Film klasyka, który nie ważne kiedy się ogląda zawsze sprawia radość. Niestety jakość obrazu mocno odstaje od dzisiejszych produkcji.