Żebyś wiedział, młody nam na rok czasu skutecznie zagospodarował czas, że przez kilka miesięcy to nawet jednego filmu nie obejrzeliśmy ale to się powoli zmienia...Wkoncu jakas zmiana bedzie w twoim temacie
Bo juz powoli watek umiera
Jest syn to nie ma czasu na nic co?
Żebyś wiedział, młody nam na rok czasu skutecznie zagospodarował czas, że przez kilka miesięcy to nawet jednego filmu nie obejrzeliśmy ale to się powoli zmienia...
Co do blu ray, jutro zaniosę go do jednego osiedlowego magika niech go zobaczy. Jak nie da rady lub koszta naprawy będą nie adekwatne do akceptacji to będę musiał rozglądać się za nowym nabytkiem...
Co do koloru to chciałbym w jednym i słusznym kolorze ale chyba będzie bardzo ciężko...
Obecnego panasa mam w czarnym więc będzie w najgorszym wypadku taki sam kolor, bo na czymś trzeba oglądać.
Trzeba będzie tylko pomyśleć czy iść jeszcze tylko blu ray, czy zakupić już na przyszłość czytnik nowych nośników UHD....pomyślimy
Ups...Nu to kup sobie Xbox skorpio w kolorze srebra i masz wszystko w jednym. A do tego konsola w domu.![]()
Dobry i działaTeż jesteś ciekawy jak i kiedy Marantz to rozwiąże, UD7007 już dosyć leciwy jest, ale to dobry Player.
I znowu się zaczyna. Jak już będzie BD UHD, to i projektor by się przydał 4K.Ja na szczęście zostaję przy HD i mam nadzieję, że na długo mi to będzie wystarczać. Maniakiem wizji nie jestem, ale Ty Bipo... he, he.
Co będzie teraz odtwarzało?
Mysle nad dwoma odtwarzaczami :
- oppo 103d:
testowalem go u siebie w domu przez kilka dni jak dla mnie super maszynka gdzie darbee robi niesamowitą robotę
- oppo 203
model na lata bo już przyszłościowy ze względu na UHD
- denon 3313:
pasuje do reszty zestawu i tylko tyle bo do oppo nawet mu do pięt nie dostaje. Oppo Miażdży go we wszystkim od obsługi poprzez funkcje i jakość obrazu. Dlatego zastanawiam się pomiędzy 103d a 203....