niezłe, ciekawe, śmieszne, zastanwiające
[youtube]A4YwiiIB0E8[/youtube]
[youtube]A4YwiiIB0E8[/youtube]
Mało rozumiesz. Te filmiki to tylko odpowiedź na pytanie ArmaniegoKaminskakl, Twój angielski to cud
Wy to naprawdę, tak chodzi cie po pokoju i głosem steruje cie urządzenia?
Dobrze że u Was sedesy jeszcze nie zablokowało jakimś wirusem. :blagam:
Masz śra...kę , a tutaj "goooglu" Ci sedes zablokował. Miodzio.
Tak samo jak frytownice beztłuszczową. Badziewie jakich mało.
Ja mam frytkownice beztluszczowa i jest super.
No... i to jest przykład, jak skrajne mogą być opinie.
To teraz wyobrażmy sobie zakup sprzętu audio
Napiszcie co jest w niej takiego badziewnego, a co jest "super"?
Akurat jestem na kupnie, ale się waham. Jakie modele itp?
Pomijając kwestie zdrowotne, bo to wiadomo.
Miałem tą Frytownica niskotłuszczowa PHILIPS AirFryer XL HD9240/90. Kupiona w Media Markt. Testowane na frytkach z ziemniaków. Odmiana do frytek (zapomniałem nazwy). Robione według instrukcji, typu moczenie ziemniaków i osuszanie frytek z wody plus wstrząsane w połowie smażenia. Wyszły częściowo miękkie i mało smaczne. Drugie podejście to udka z kurczaka (pałeczki). Tu już dużo lepiej. Smakowały prawie jak te z piekarnika. Nie widziałem jednak sensu trzymania urządzenia, które ma robić tylko mięso skoro w piekarniku można też je przygotować. Miała to być frytownica, a tu się nie sprawdza. Jak komuś smakuje to nie ma problemu, ja przekonałem się osobiście i nie polecam. Wolę nie jeść wcale frytek niż takie badziewie i udawać, że są prawie tak samo dobre jak te z oleju.No... i to jest przykład, jak skrajne mogą być opinie.
Tylko jak w tym frytki zrobić, albo kurczaka z chrupiącą skórką?Jak Ci chodzi o zdrowie, to żadna frytkownica nie powinna być w domu. Beztłuszczowa , to badziewie takie samo jak grill lawowy. Zapomni o smaku w tym przypadku.
Polecam:
https://www.jula.pl/catalog/gospoda...kowanie-prozniowe/pakowarka-prozniowa-802559/
https://ngastro.pl/cyrkulatory-sous...GfQT2LNXTwThkATvLS5zPX-BaC_znJyoaAgBDEALw_wcB
Kiedyś to kosztowało fortunę, teraz to stać każdego. Smacznie, zdrowo, milion możliwości.[emoji2]
Tylko jak w tym frytki zrobić, albo kurczaka z chrupiącą skórką?
No... i to jest przykład, jak skrajne mogą być opinie.
@up
Jakie masz czujniki w domu? U mnie jest to już kilkanaście sztuk różnego rodzaju.
Co do Grilla to jedzenie z niego jest okropne. Miałem go na weekend i zwróciłem. Tak samo jak frytownice beztłuszczową. Badziewie jakich mało.
Raczej ten sam. Zobacz zdjęcia.to chyba nie mówisz o tym samym grilu,bo w moim odczucie i paru osób które z niego jadły jest KOZAKIEM na maxa !!!! czujnik grubości mięsa robi robotę jak również programy automatyczne.
prawdziwy stek ? żaden problem robi to idealnie rare ? medium ? well done ? proszę bardzo samo bez zaglądania i pilnowania.
piersi ? warzywa ? rybę owoce morza ? to samo,robi to mega zajebiście i mega smacznie
ps:zaraz napiszesz że nie jadłem w dobrej knajpie-może nie ale CONCEPT 13 to mój 2 dom jak i inne knajpy mam obeznane.