mialem la660s nie polecam, jesli uparles sie na lgka to lb670 wez lepiej bo ma wiecej stref wygaszania.
Tymczasem choćby Samsung 48H6200 ma tylko moduł CI (bez tunera DVB-S) i ponoć też ma się tylko włożyć moduł CI z kartą i ma to działać. Pytanie więc po co jest w ogóle ten tuner DVB-S, skoro ma wystarczyć tylko moduł CI? Może ktoś mi to wyjaśnić?
i 670/1 i 700 maja 700 uplynniacz to sa te same tv w innych obudowach z natywnymi 120hz, 730/1 ma 800 uplynniacz i chyba matryce 240hz.
ogolnie porownujac z modelami 2013 to lb670/1 =la660s ,lb700=la690
lb730=la740.
ma ktoś może jakieś gotowe/sprawdzone ustawienia ekranu/obrazu dające świetną jakość do serii LB ?
Do serii? Jak już to szukałbym na Twoim miejscu ustawień do konkretnego modelu.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
w prawdzie mam lm 640 menu może jest ciut inne ale rób tak, wejdź w menu obraz ekspert1 (pokój musi być zaciemniony zasłoń okna) tam wstępnie ustawiasz jakość kolorów i samego obrazu później znów menu obraz - kontrola zaawansowana (wyłącz wszystkie ulepszacze obrazu) -gamma 2.2 włącz wzór ekspert wzór 2 następnie wejdź na system zarządzania kolorami i tam reguluj barwe kolorów mają być matowe a nie świecące, co do samego tła ekranu to wchodzisz w balans bieli i włączasz wzór wewnętrzny, też nie mogłem znaleźć optymalnego ustawienia ale dzięki tym wymienionym powyżej opcjom problem mam z głowyma ktoś może jakieś gotowe/sprawdzone ustawienia ekranu/obrazu dające świetną jakość do serii LB ?