Już było wiele razy. Przeczytaj uważnie cały wątek lub sprecyzuj co znaczy "nie zniekształcało dźwięku"pablik1 napisał:Witam ponownie
Może ktoś mi podpowiedzieć jak zmienić FPS filmu z 29.970 na 25 tak żeby nie zniekształcało dźwięku?
Kolego Espero. Rozumiem twoje zniesmaczenie wypowiedziami gościa(i) którego(ych) trudno nie nazwać trollem(ami). Szacun za wykonanie dobrej roboty w temacie rzeczonego slotu. Bez Twojej i Deana roboty slot byłby dla wielu tylko niepotrzebną dodatkową dziurą w obudowie. Są tacy, dla których taką dziurą jest i pozostanie. Tym się dziwię, że tu wogóle zaglądają i chce się im cokolwiek pisać. Z całą pewnością jednak są ludziska, którzy z powodzeniem skorzystali z narzędzia, twoich wskazówek i cieszą się funkcjonalnością TV, za którą w końcu zapłacili. Sam mam qumpla który na tą chwilę nie ma absolutnie innej możliwości obejrzenia filmu HD jak tylko ze slotu SDHC(AVCHD) i jest zadowolony że jest coś takiego jak multiAVCHD.espero napisał:Witam,
Jestem w szoku czytajac wypociny niektorych tutaj. Okielznanie slotu SDHC Panasonica zajelo mnie oraz deanowi kilkanascie dni ciaglych testow. Wczesniej bylo mozna co najwyzej odtworzyc film nagrany kamera AVCHD i to tylko marki Panasonic, o odtwarzaniu materialu z Sony czy z innych mozna bylo zapomniec. Uwazam, ze zmuszenie slotu SDHC do odtwarzania MKV (jakie by ono nie bylo, a ja odtwarzam WIEKSZOSC filmow, ktore akurat mam) jest ogromnym sukcesem. Szkoda, ze wpadlem na pomysl podzielenia sie tym tutaj. Obiecuje, ze bledu nie powtorze. To tyle, jesli chodzi o moje post scriptum.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam i życzę kolejnych sukcesów.
Ostatnia edycja: