Witam wszystkich.Mam problem.Mianowicie wiem jak przerabiać filmy HD,żeby odtworzyć z karty SDHC na Panasonicu TX-P42G10E,ale mam problem jeśli mam przerobić film nie HD.Czy jest w ogóle możliwość?Bo z tego co czytałem trzeba najpierw przerobić do formatu MPEG PS,ale co potem?Bo gdy wrzucę to do multiAVCHD i robię te czynności co z formatem MKV,efekt końcowy jest taki,że tworzy mi się folder SD_VIDEO,tylko jak go przeniosę na kartę SDHC wyskakuje mi,że plik nie jest do odczytu.Nie mam na karcie folderu ROOT,ale jeśli go stworzę,wtedy nic mi nie pokazuje.Co robię zle,jak sobie z tym poradzić?Czy coś trzeba zmieniać w ustawieniach?Jak tak,to co i gdzie?
Proszę o czytelną instrukcję,bo plazmę mam dopiero od trzech dni,ale skoro ma takie możliwości,to chciałbym je wykorzystać.A może filmy o niższych rozdzielczościach można skalować do HD?
A to jak robię z filmami HD,to najpierw konwertuję film avi do formatu MKV,następnie wrzucam go do multiAVCHD,po czym klikam Start,następnie wybieram Panasonic General AVCHD,klikam Panasonic Blu-ray players i film przerabia.Potem przenoszę folder AVCHD z danymi do folderu Private na karcie i po włorzeniu do plazmy wszystko działa jak należy.
Co jednak z pierwszym tematem????Liczę na Was.
Proszę o czytelną instrukcję,bo plazmę mam dopiero od trzech dni,ale skoro ma takie możliwości,to chciałbym je wykorzystać.A może filmy o niższych rozdzielczościach można skalować do HD?
A to jak robię z filmami HD,to najpierw konwertuję film avi do formatu MKV,następnie wrzucam go do multiAVCHD,po czym klikam Start,następnie wybieram Panasonic General AVCHD,klikam Panasonic Blu-ray players i film przerabia.Potem przenoszę folder AVCHD z danymi do folderu Private na karcie i po włorzeniu do plazmy wszystko działa jak należy.
Co jednak z pierwszym tematem????Liczę na Was.
Ostatnia edycja: