(jedna emota mówi wszystko za siebie)
Serwery rzeczywiście najprawdopodobniej są jeszcze nieaktywne. Poszperałem na forach i tak właśnie opisują zaistniałą sytuację, ufff...
A teraz do rzeczy...
Intro otwierające krótkie, ale fajne.
Nie pamiętam dokładnie później co robiłem

bo za bardzo już chciałem zagrać, ale wiem, że przeszedłem tutorial i ubrałem mojego Sackboy'a i rozpocząłem przygodę LBP.
Kartonowy domek, w nim pad i "ludzik szmacianka", przed nim trzy kule. Środkowa z wyborem trybu Story. To jedyny tryb obecnie dostępny bez połączenia online.
Poziomy są świetne, wszystkie detale fajnie dobrane. Sackboy porusza się na pierwszym planie, ale można nim też przejść w drugi, gdzie najczęściej są schowane itemy. Grając ma się wrażenie, że właśnie leci dobranocka, a na pewno może odnieść takie wrażenie druga osoba, ogladająca poczynania "szmacianki".
Nie jestem dobrym recenzentem, jednak grę mogę wyróżnić i dać jej wysokie noty, za to że potrafi mnie bawić, będąc właściwie tematycznie grą dla młodszego pokolenia.
Chociaż jest to dosyć dyskusyjne stwierdzenie. Pamiętajmy, że jest kreator poziomów i jeśli nie będzie cenzury, to przyjdzie nam (z własnego wyboru) zagrać w różne dziwne "rzeczy"
Animacja Sackboya mnie powala. Gesty, minki, grymasy, ktore sami nim robimy, są niesamowite. Sack, może być uśmiechnięty, zły, bać się i być smutnym i to w wszystko w trzech wariantach. Do tego można machać łapkami.
Pewnie wszystkiego co Was interesuje nie napisałem i wyszły same ochy i achy, ale ja żadko dopatruję się w grach niedoskonałości. A tutaj może ich przecież wcale nie być.
Polecam jak najbardziej i czekam na otwarcie serwerów