Chwaliłem LG-DP1W za uniwersalność .To co Yamato wypisujesz na temat DVD i jakości dźwięku, odtwarzacze wszelkiej maści nawet do pięt nie dorastają stacjonarnym DVD jakością dźwięku DTS (np.dynamiką co od razu da się usłyszeć) .Zrób sobie obraz oryginalnej płyty DVD z dźwiękiem dts (np.Gladiator-askar za dźwięk) przepuść przez dp1 a potem dla porównania z DVD (dobrej marki) i wtedy wrażenia odsłuchowe opisz w poście ....pozdrawiam......ps.Yamato jak nie sprawdzisz to nie uwierzysz jak św.Tomasz.co ty za bzdury wypisujesz, normalna sprawa, skoro w telewizorze nie masz dekodera dd i dts i wbudowanych glosnikow 5.1 to po co masz puszczac nieskodowany sygnal bezposrednio na tv? swoja sprawa nie rozumiem aluzjii co do tego twojego dvd ??? normalne dvd to masz chyba podlaczone przez euro eehhehehe sprzet ten jest nieporownywalnie lepszy od dvd i innych pierdol, jezeli ci nie odpowiada to oddaj go i nie truj tutaj ...
Tez tak mialem nie wiem na czym to polega ale na samym poczatku tak mialem z 3 razyWitam, to mój pierwszy post.
Mam pytanie, czy też tak macie, że po każdym włączeniu urządzenia (mam go od wczoraj) muszę przechodzić od nowa konfigurację, czy wybierz język, sieć itd. Trochę to denerwujące. Soft mam wgrany 20110426V2.02.20.
Pozdrawiam
Witam Wszystkich,
Mam zamiar kupić lg dp1 w opisie wyczytałem, że czyta pliki ISO. Czy ktoś z Was próbował odtwarzać pliki obrazów dysków .iso jak to chodzi. Czy można zgrać z YT na dysk podłączony do USB.
Czy warto takie urządzenie kupić lub np. Qnap NMP1000 + dysk.
Proszę o odpowiedź.